- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- харесвате ли си стаята-искате ли да промените нещо в нея
haresvam si staqta,ne iskam da q promenqm![]()
Just haters make me famous! εĭз
Lele mrazq si staqta sega 6e muftq maika mi da si gi razmenime 6toto neinata e po goliama pyk i ima balkon a sega v staqta mi po4ti vs e novo oba4e ne izdyrjam nervi me 6toto predi sestra mi be6e v taq staq i s q e naprail kakto tq iska stenite sa sini ama nekfi svetli na dve ot tqh ima vytre6na izolaciq i cqlata e na dupki ot udrqne i kfo li ne o6te i kompa e star ina4e biuroto e novo i e mn qko sekcii vs e mn qko samoo krevata ne me radva osobeno i sega ako naviq na6te 6e se premesta v na maika mi staqta i 6e si napraq mn qko stenite 6e sa zeleni ili oranjevi ama ornajevo samo az si znam kfo6e mi zemat novo leglo goliamo i predpolagam nov komp ama dano se naviqt [-o<
Аз съм сама в моята стая. Еми кефи ме общо взето, само дето си нямам мой компютър там, иначе щеше да е идеална.![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
обожавам стаята си и се чувствам доста комфортно в нея след като преди една година направихме ремонт и наще купиха много нови мебели ..!
~cLose t0 yoU~
o daaa,staqta mi si e strahootna,mn si q obi4am![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
аз си обожавам стаята в италиански стил е голяма просторна и с готини мебели то си е спалня де.И откъм цвят е суперско абе яка е.По нататък ще я ремонтираме меракат ми е стил-ориент но това по късно след 1-2 години сега си ми харесва.
Харесвам си стаята,ама бих си променила някой нещица в нея.
Ами бих искала гардероба ми да е с плъзгащи врати,а сега е дървен и обикновен,но много красив,леглото ми да е със сребърен цвят,а е светло кафяво.
Скоро ще имам и ламиниран паркет,защото моя в стаята се изтърка,познайте как и от кого![]()
Абе имам си супер стая,но трябват някой малки подобрения
Основната и най-важна промяна,която искам да направя в стаята ми,е да изхвърля брат ми от неяТфа ако стане си мисля за ново легло,доста плакати по стените...и може би нови перденца
![]()
Основната и най-важна промяна,която искам да направя в стаята ми,е да изхвърля брат ми от неяТфа ако стане си мисля за ново легло,доста плакати по стените...и може би нови перденца
![]()
Ми не ми харесва много-много.
Искам да махна всички плакати , тапети (искам боябоябоя),поечко стикирчитъъъъъъъъъъ и ново бюро и нов компютър и телевизор![]()
мн си харесвам стаята и нищо не бих променила![]()
Да,искам да си е само моя![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Ами ние сега правим ремонт и моята стая вече я промених и засега съм доволна и не искам нищо повече![]()
Хмм..мне не бих я променила всичко й е идеално.Деля я със сестра си,но нашите вкусове съвпадат,така че всичко в нея ми харесва.Когато бяхме малки имахме отделни стаи и беше война кой ще има повече плакати и кой ще си усили повече уредбата,но вече всичко е различно.Ние мислим еднакво и стаята ни е,стаята,която и двете искаме
![]()
Walk go home boy...
Аз много си харесвам стаятаГоляма,в оранжево,зелено,жълто и червено(много шаренка),супер слънчева.Самичка съм си и си се разполагам както си искам
Ммм единственото нещо,което не харесвам е килимът,ама ще го преживея
Имам си и много плакати,които я правят още по-шарена
Абе супер много те зарежда с енергия моята стая
Дори и вънка да е някво гадно и мрачно,вътре е супер яко
![]()
![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
мамка му,и азПървоначално написано от love_enrique
![]()
Дизайнът на стаята ми си е изцяло мой и много ми харесва, но все пак искам да я променя. Преместихме се в тази къща преди година и половина и от тогава съм правил 3 драстични промени на стаята (няма да броим постоянното разместване на мебели, добавяне на аксесоари и т.н.).
Когато направя нещо в стаята си, ми харесва само няколко дни - след това ми идва идея за друго и започвам да пестя пари за осъществяването му...![]()
/Сега съм направил проект за няколко лампи, които сам ще си направя и остават съвсем малко материали да си набавя и започвам :P /
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
ами много си обичам стаята имам много работа по нея защото не сега се нанесохме и все още нямам почти нищо така че тепърва ще си измислям как да я направя възможно по необикновена и интересна даже казах на майка ми че стаята ми ще стане щура и интереснане я деля с никого и никога не съм делила стая защото нямам нито брат нито сестра
![]()
Еми...не много голяма.С ориенталски стенни килими по стените....Много книги и плакати....2 легла....Като цяло преобладаващите цветове са синьо(много тъмно) и лилаво...Жалко,че не се задържам много тук
Леле Уискас баси якото стая...кво няма тука еСледващия път мама като каже,че държа разхвърляно ще и покажа твойта
![]()
Иначе моята си е супер...с малки изключения....откакто ни разделиха с брат ми в отделни стай....просто няма как да не е супер
Леле Whisskas тая стая по-зле и от моята, бе! Мойта си я харесвам. Само искам стените да са по-шаренки. Иначе ми харесва как е и не ми пречи, че я деля с кака ми.![]()
Хихих Уискас,не всеки би пуснал,снимка на сатята си,ако е в подобно положение.Моля те,пусни ме у вас да ти я подредя и почистя,моля те.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone