- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- харесвате ли си стаята-искате ли да промените нещо в нея
haresvam q..no iskam da q macna v cherno i cherveno..inache staqta mi haresva
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
УАУ!!!!!!!!!!Първоначално написано от Jus7m3
![]()
Това трябва да е много яко!!!
Не виждаш ли как в очите ми вали...
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Бих искал да сложа още мечове по стените. Може би и някой лък, но засега не съм събрал достатъчно пари, за да си купя.
Да харесвам си я.Стаята ми има прозорец .Леглото ми е едно много сладко подвижно .Стените са жълти има плакати разни тоалетки многу си бичкам стаята.Жалко че след 2 месеца ще трябва да я оставя.
емммм бих променила бая неща... стаята ми ми стана скучна вечеаммм ама имам късмет щото след 2-3 месеца почваме ремонт иииии ще ми се изпълнят исканията
![]()
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
ami moqta e remontirana prez lqtoto i stana super gotsko taka 4e ne iskam nishto pove4e :P aa da iskam samo da si vlezna edin hubav akvarium s ribki![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
С никого не я деля...попринцип не е лоша стаичкатаама ми е много малка
затова не просто бих я променила, а бих я сменила
![]()
![]()
![]()
Ами .. искам да сменим тапетите. Преди си бях с мазилка, ама майка реши да сложим тапети преди 2 години и сложихме ... бежовиИскам да са многоцветни
А, и искам да е мааааалко по-голяма, че да имам още място за скачане (ъм ... танцуване)
Ама това няма как да се промени. Всичко друго си го харесвам в стаята
![]()
абе сравнение със стаите на моите приятелки мойта е най-хубавата. не са оплаквам ама искам да е малко по голяма и по цветна и задължително със тераса щот да са бяга по леснопрез прозореца не е мн удобно вервайте ми
![]()
![]()
![]()
аз искам да изфърла скапаната секция щот е огромна и да си нарисувам нещо щот стаята ми представлява 3 стени на 2 от тях има големи прозорци и 3-тата ОГРОМНА СЕКЦИЯ и един портал който го махнаха при ремонта ... ама ме кефи
Определено си харесвам стаята. Като изключим хола, моята стая е най-голямата в къщата, въпреки че с толкова много мебели не й личи особено. Бих променила някой нещица в нея все пак.
1. Гадния жълт тапет, който е различен т останалите сини. Глупостите на майка, че щяло да стане много тъмно.
2. Теракота - като лепихме плочки у нас и за стаята (тогава моя и на сестра ми) бяха сложени някакви жалки остатъци от плочките за другите стаи и стана много кърпено + това три плочки вече са се счупили.
Мебелите са ми от преди отечествената война, някакво светло дърво, но аз си ги харесвам и ми вършат работа. Имам и голямо легло. Като цяло уюта на моето местенце се дължи на това, че си лепя разни неща по гардеробите. Имам звездички, които светят в тъмното. Направила съм си труда са са във формата на по-известните и красиви съзвездия. Тапетите ми също са на звездички и светят. Вечер като се загаси лампата става много яко, все едно си излязъл в космоса. Имам си огледало ... само някой трябва да забие един гвоздей, че сега е подпряно на стената ... малка масичка .. разни тракийски неща имам налепени там, където няма звездички ... и едно кътче с най-различни дреболии - любими вещи - билюрчета, топчета, перца, малки сувенирчета, което много харесвам![]()
Memento moriendum esse!
бих искал да си купя голяма tiki маска и са си я сложа срещу леглото ми.Също бих си направил Тотем но няма къде да го сложастаята ми е твърде малка
Харесвам си стаята.Цялата е в плакати и изрезки на метъл банди..оби4ам я![]()
Аз спя със сестра ми и с мама в една стая , иначе компютъра е в хола , където е подредено , имаме си телевизор и холна гарнитура , и там си пишем домашните на бюрата .Като цяло апартамента ни е малък , но е уютен и подреден .Нищо , май не искам да променям ... А не искам да му направим малко ремонтче да го освежим , но нищо повече !![]()
еми аз много си я харесвам,но бих я подновилановото си е ново!
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Аз не си харесвам стаята,супер малка е,а вътре има-Голяма спалня,голям гардероб и голямо бюро и почти няма място за мен...старата ми стая беше супер готина ама се изнесох от нея защото имам по-голям брат,който почна твърде често да води някви мухли и не можех да спя от тяхните звуци...
ми да-искам сестра ми да се махне от нея![]()
![]()
moita e s beli steni...ama zatva na 1ta sam napravil s ogromni bukvi i risunki znaka na the rasmus
qko gotino stana...oba4e sq lqtoto na6te obe6taha da mi napraat staqta lilava...
otdavna iskam... malko ne e podhodq6to za mom4e... ama takoa e kvo da se pravi
ДААААА
1. Да не е розова (по волята на майка ми ),а например синя или нещо подобно само да е тъмен цвят..
2.ако може да се намира в някой блок в кичук париж ( квартал )
3.да е по голяма,за да може да си сложа вътре и диванче и по голямо телевизорче![]()
1936
Много си харесвам стаята, супер уютно местенце.Много обичам вечерта да се затворя, да седна на компа и да си пусна музика... много се кефя.Самичка съм.Брат ми си има и той собственна стая и собтвен компютър и затова може би много се разбирамеНо напоследък искам много да си променя стаята.Искам да я боядисам в черно ( не ме упреквайте, моля ви) и да си нарисувам някакви големи графити по стените
Също така бих си сложила още шкафчета и още едно рафче
![]()
Оо .. харесвам я! Не.. ОБОЖАВАМ си я!
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!