.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 191
    Град
    Враца
    Добра е стаята ми... Преобладава жълтоти и синьото Бе... нали има легло и компютър
    еlsy

Ами засега всичко си ми ок.Много странни тапети имам , защото не бях ги избирал аз , а майка ми.Та тапетите са ми на ПЕПЕРУДИ !Момче съм.

Град
    старчески дом
    Спя в хола.

Град
    Jamaica
    Az si q haresvam. Oba4e mnogo iskam cqlata da e v ogledala..6tot sam mnogo suetna i bez ogledalo ne moga

Таз тема още ли е жива ?

Само чакам брат ми да се изнесе
    Ще си извадя плакатите и повече няма да гледам тия гадни стени
    we give it all.

Re: харесвате ли си стаята-искате ли да промените нещо в нея

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Здравейте.Искам да Ви попитам дали харесвате стаята си в сегашния си вид.Дали искате да промените нещо в нея или я харесвате такава каквото е сега.Има ли разни необикновнеи нещица в нея които я правят интересна и необичайна.Делите ли я с някой или сте си сами.Такива подробности споделете.Аз много си обичм стаята-голяма,просторна,светла.Ст ните са нежно сини мебелите-в ярко,жълто,синьо цвят череша.Паркет-също череша.И рибка си имам даже е ваш ред е нека всеки който има желание да пише в тази темичка.
    Ами моята стая я деля със сестра ми и може би това е първото нещо,което искам да променя!После може да е малко по-голяма и май май вече не искам леглата ни да са едно върху друго ... искам повече място,вече не искам да имам плакати,а някой хубав пастелен цвят на стените,искам да си имам библиоте4ка,място да дискове,бюро,което си го има де,скрина също е добре,ама наистина ми трябва много повече място и така мога много да фантазирам и да измислям,ама то само с мисъл не се превръща в реалност!

0predeleno iskam da q promenq... ne mn ne6ta... kato naprimer iskam da stane cqlata rozoovaaa. .. s gotini perdenca..... s gotini legulca na barbii Be haresvam si q ..samo moje da e drug cvqt , 6toto bql e mn ednoobrazen

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    Искам само да си сменя компа и Леглото
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ne mrazq q xaxaxaxh
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    У дома пред компютъра
    за да е по-хубава, трябва да променя себе си (разхвърляно е)

светло зелена е

Харесвам си я, и то много. Преди около година и бе направен ремонт и всичко в момента е избирано от мен и направено по мой вкус.

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    Много си я харесвам За сега неискам да променям нищо м нея

Град
    Шумень
    Харесвам си я - над големия двуместен креват имам голяаааааамо знаме с бълагрския трикольор а под него керамично изображение на Родината. Имам си дълги розови пердета и розови тапети (не че обичам розовото, но майка ми така реши и взех, че свикнах) имам си две огрооомни огледала. Имам и богата колекция от плюшени играчки(или поне за мен е богата), които наброяват 27... Имам си цяла стена отредена на плакати на Виле Вало и ХИМ. Единствено, което не харесвам и искам да махна е иконата на Дева Мария. Не съм никак набожна, а майчето не ми дава да я мърдам, щото според нея иконата ме пазила....
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Като цяло си харесвам стаята :P , може би единственото нещо,което бих променила е да заменя тапетите и да боядисам стените в лилаво и зелено.

Град
    between the stars ,,
    малко искам да се смали и да се направи един графит на едната стена иначе всичко друго си ми харасва
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Мега фен Аватара на Biskfitka
    ми преди 3 седмици и правихме ремонт...ся много ме кефи ..почти цялата е в оранжево...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Ми искам да ми сложат щори да го ева
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Град
    Хасково
    ооо даааа много неща бих променил
    1-во ме дразни че е доста голяма аз искам малка
    2-ро цвета на стените ( в момента са жълти )
    3-то бих махнал сичките гадни мебели
    ии така нататак..
    ... no comment ...

Hayxhaxuy,ужасна е .Искам цялата да я промена,ама шанс ... нема бизнес,нема пари .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

харесвам си я, само искам да бъде малко по голяма
    Не вярвайте в чудеса-разчитайте на тях.

Ами нямам оплаквания . Важното е че имам топло легло ,подслон и храна .
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Харесвам си стаята само 1 нощно шкафче
    h0us3 Mu5iC 4 3v3r.JusT a MuSiC.

Град
    раЯ.. (:
    сама съм си в нея..ам преди 2 месеца правихме основен ремонт на къщата, така че няма какво, всичко си е ново и си ме кефи :P Стените най-много, ярко жълто и през цялата стая минават пламъци,така разчупени навсякъде
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

Сама съм в стаята и бих искала да променя малко цвета на стените. Или поне да са в един цвят, че сега всяка е с различен. Бих сложила някакво цвете някъде..че ми изглежда много празно така зимата иии бих налепила повечко плакати, че има около 15 разхвърляни на всички стени..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си