- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- харесвате ли си стаята-искате ли да промените нещо в нея
Добра е стаята ми... Преобладава жълтоти и синьотоБе... нали има легло и компютър
![]()
еlsy![]()
Ами засега всичко си ми ок.Много странни тапети имам , защото не бях ги избирал аз , а майка ми.Та тапетите са ми на ПЕПЕРУДИ !Момче съм.![]()
Спя в хола.![]()
Az si q haresvam. Oba4e mnogo iskam cqlata da e v ogledala..6tot sam mnogo suetna i bez ogledalo ne moga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само чакам брат ми да се изнесе![]()
Ще си извадя плакатите и повече няма да гледам тия гадни стени
we give it all.
Ами моята стая я деля със сестра ми и може би това е първото нещо,което искам да променя!После може да е малко по-голяма и май май вече не искам леглата ни да са едно върху друго ... искам повече място,вече не искам да имам плакати,а някой хубав пастелен цвят на стените,искам да си имам библиоте4ка,място да дискове,бюро,което си го има де,скрина също е добре,ама наистина ми трябва много повече мястоПървоначално написано от ЦвЕтИт0
и така
мога много да фантазирам и да измислям,ама то само с мисъл не се превръща в реалност!
![]()
0predeleno iskam da q promenq... ne mn ne6ta... kato naprimer iskam da stane cqlata rozoovaaa. .. s gotini perdenca..... s gotini legulca na barbii![]()
![]()
![]()
Be haresvam si q ..samo moje da e drug cvqt , 6toto bql e mn ednoobrazen
Искам само да си сменя компа и Леглото
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
ne mrazq q xaxaxaxh
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
за да е по-хубава, трябва да променя себе си (разхвърляно е)![]()
светло зелена е![]()
Харесвам си я, и то много. Преди около година и бе направен ремонт и всичко в момента е избирано от мен и направено по мой вкус.
Много си я харесвамЗа сега неискам да променям нищо м нея
![]()
Харесвам си я - над големия двуместен креват имам голяаааааамо знаме с бълагрския трикольор а под него керамично изображение на Родината. Имам си дълги розови пердета и розови тапети (не че обичам розовото, но майка ми така реши и взех, че свикнах) имам си две огрооомни огледала. Имам и богата колекция от плюшени играчки(или поне за мен е богата), които наброяват 27... Имам си цяла стена отредена на плакати на Виле Вало и ХИМ. Единствено, което не харесвам и искам да махна е иконата на Дева Мария. Не съм никак набожна, а майчето не ми дава да я мърдам, щото според нея иконата ме пазила....![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Като цяло си харесвам стаята :P , може би единственото нещо,което бих променила е да заменя тапетите и да боядисам стените в лилаво и зелено.
малко искам да се смали и да се направи един графит на едната стена иначе всичко друго си ми харасва![]()
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
ми преди 3 седмици и правихме ремонт...ся много ме кефи ..почти цялата е в оранжево...![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Ми искам да ми сложат щори да го ева![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
ооо даааа много неща бих променил
1-во ме дразни че е доста голяма аз искам малка![]()
2-ро цвета на стените ( в момента са жълти![]()
)
3-то бих махнал сичките гадни мебели![]()
ии така нататак..![]()
... no comment ...
Hayxhaxuy,ужасна е.Искам цялата да я промена,ама шанс ... нема бизнес,нема пари
.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
харесвам си я, само искам да бъде малко по голяма![]()
Не вярвайте в чудеса-разчитайте на тях.
Ами нямам оплаквания . Важното е че имам топло легло ,подслон и храна .
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Харесвам си стаята само 1 нощно шкафче![]()
h0us3 Mu5iC 4 3v3r.JusT a MuSiC.
сама съм си в нея..ам преди 2 месеца правихме основен ремонт на къщата, така че няма какво, всичко си е ново и си ме кефи :P Стените най-много, ярко жълто и през цялата стая минават пламъци,така разчупени навсякъде![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Сама съм в стаята и бих искала да променя малко цвета на стените. Или поне да са в един цвят, че сега всяка е с различен. Бих сложила някакво цвете някъде..че ми изглежда много празно така зиматаиии бих налепила повечко плакати, че има около 15 разхвърляни на всички стени..