.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 191 от общо 191
    Аз си харесвам стаята. Пролетната ваканция имаше основен ремонт. Стените ми са в 3 нюанса на жълто - любимия ми цвят. Мебелите ми са разместени. Не е претрупана с играчки, защото не обичам плюшовете. Ааа, и пердето мми смениха + щори (И те в жълто). Имам си телевизор, мини-уредба, лаптоп, аквариума с новите ми рибки е тук, но само за 1 седмица. Но само дето не ми дават плакати да лепя по стените, но иначе по мебелите може.

Ами да харесвам си стаята в сегашния и вид, обаче скоро ще си купувам дивани и ше стане още по хубава

Не,не си я харесвам и искам да я променя почти цялата ...
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Деля си я сама , което е много добре , защото си правя и промянам каквото ми душа поиска Мъничка в кафяво и златосто с един графит и любими снимки в малки рамчици иии един голям бамбук и много събирани рисунки от приятели ... някакви хипарски значенца или с моите инициали ... абе много си я обичам !!!!! Сега си зех някакфа лава лампа изглежда яка ! Гледам си стаята като писано яйице , когато не е разхвърлена

Деля си я сама , което е много добре , защото си правя и променям каквото ми душа поиска Мъничка е в кафяво и златисто с един графит и любими снимки в малки рамки иии един голям бамбук и много събирани рисунки от приятели ... някакви хипарски значенца или с моите инициали ... абе много си я обичам !!!!! Сега си зех някаква лава лампа изглежда яка ! Гледам си стаята като писано яйице , когато не е разхвърлена

Мойта стая я пренаредих наскоро
    ако сега не ми хареса ще се метна

лятото я деля с брата,а зимата с баба ии това е кофтито. Иначе много си я харесвам,особено килима Сега като се огледам едната стена ми стои някакси преекалено гола трябва да закача нещо...

Град
    Варна
    Мразя цветовете на стените.. Иначе почти целите са в плакати.
    А всичко друго рлз. (Най вече прозореца ми. xDD)

супер е,ама ако имаше едно нощно шкафче,шкаф 3-4 чекмеджета и отгорета едно телевизорче щеше да е супер.

бих променила всичко

Град
    Марс & Сатурн
    Не добре си е
    Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Reed
    Стаята ми..еми сама съм си : ) Хих-не е кой знае кфо-неподредена/което си е типично в мой стил/,в любимия ми цвят-зелено- има си Тв,комп-тфа е най-важното.На уредба бих се изкефила.. ъъ и на диван бих се изкефила,ама не е толко голяма

Абсолютно същото положение, само че аз искам 1 зелен стол от тези, дето мязат на чували и вътре са пълни с нещо като ориз

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    искам ново легло,тоя радиатор да се разкара отпод прозореца и там да си сложа бюрото,искам етажерка където да си редя боклуците,искам гардероб по голям,искам да я боядисам цветно..

абе сичко искам ама няма :@
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Живея отделно от наще, но деля стаята си с гаджето. Стаята ми е уникална. Няма нещо, което да обичам повече от нея. Като една художничка е нормално да съм много изобретателна и да я направя много интересна. Днес ще си заредя батерийте на фотоапарата и утре ще ви пратя снимки да и се нарадвате. :P

Цитирай Първоначално написано от Push7heTemp0
    Мойта стая я пренаредих наскоро
    ако сега не ми хареса ще се метна

Иначе, аз не си харесвам стаята, обаче има време, освен това има още мнооого място за плакати . Но скоро сигурно ще я боядисаме в зелено .

ооо искам да я променя... много е ... еднообразна.. скучна е, писна ми да гледам едно и също, а не може нищо да се размести ужас... чакам ремонта с нетърпение
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си