- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- харесвате ли си стаята-искате ли да промените нещо в нея
Аз си харесвам стаята. Пролетната ваканция имаше основен ремонт. Стените ми са в 3 нюанса на жълто - любимия ми цвят. Мебелите ми са разместени. Не е претрупана с играчки, защото не обичам плюшовете. Ааа, и пердето мми смениха + щори (И те в жълто). Имам си телевизор, мини-уредба, лаптоп, аквариума с новите ми рибки е тук, но само за 1 седмица. Но само дето не ми дават плакати да лепя по стените, но иначе по мебелите може.![]()
![]()
Ами да харесвам си стаята в сегашния и вид, обаче скоро ще си купувам дивани и ше стане още по хубава![]()
Не,не си я харесвам и искам да я променя почти цялата ...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Деля си я сама , което е много добре , защото си правя и промянам каквото ми душа поискаМъничка в кафяво и златосто с един графит и любими снимки в малки рамчици иии един голям бамбук и много събирани рисунки от приятели ... някакви хипарски значенца или с моите инициали ... абе много си я обичам !!!!! Сега си зех някакфа лава лампа изглежда яка ! Гледам си стаята като писано яйице , когато не е разхвърлена
![]()
Деля си я сама , което е много добре , защото си правя и променям каквото ми душа поискаМъничка е в кафяво и златисто с един графит и любими снимки в малки рамки иии един голям бамбук и много събирани рисунки от приятели ... някакви хипарски значенца или с моите инициали ... абе много си я обичам !!!!! Сега си зех някаква лава лампа изглежда яка ! Гледам си стаята като писано яйице , когато не е разхвърлена
![]()
лятото я деля с брата,а зимата с баба ии това е кофтито. Иначе много си я харесвам,особено килимаСега като се огледам едната стена ми стои някакси преекалено гола трябва да закача нещо...
Мразя цветовете на стените.. Иначе почти целите са в плакати.
А всичко друго рлз.(Най вече прозореца ми. xDD)
супер е,ама ако имаше едно нощно шкафче,шкаф 3-4 чекмеджета и отгорета едно телевизорче щеше да е супер.
бих променила всичко![]()
Не добре си е![]()
Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти
Първоначално написано от Reed
Абсолютно същото положение, само че аз искам 1 зелен стол от тези, дето мязат на чували и вътре са пълни с нещо като ориз![]()
Първоначално написано от Push7heTemp0
![]()
Иначе, аз не си харесвам стаята, обаче има време, освен това има още мнооого място за плакати. Но скоро сигурно ще я боядисаме в зелено
.
ооо искам да я променя... много е ... еднообразна.. скучна е, писна ми да гледам едно и също, а не може нищо да се разместиужас... чакам ремонта с нетърпение
![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш