- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- от какво ви е страх?
ot vsi4ko.... no nai - ve4e ot paqci!!!!![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
sorri aniezina
ама не се сетих за самотата![]()
ot tumnoto (malko) ot nasekomi ... (v obshti linii ot vsi4ko det leti i ne e ptica![]()
) ot zmii i gushteri
i nai ve4e ot hlebarki
![]()
strah me e i ot visokoto.. ne 4e me e strah ami. .. vie mi se svqt
![]()
![]()
Еми изпитвам панически страх от пчели, оси и таквиз насекоми. Паяците също са ми от "любимите"...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ot dalboko...vse si mislq 4e kato patuvam s korab,toi 6e potane..a edno vreme si misleh 4e vav vs voden basein ima akuli...malka sam bila...![]()
От изброените-от тъмното.Когато съм сама вкъщи*което се случва рядко* и ако е тъмно и се вкарвам във някви филми абе ужас.
Мене пък ме е страх от ниското! Както и от резултатите от мозъчната дейност на баща ми. И на Вероника (_SL_ сигур мое се сети коя е таз). Имах няква фобия от цветя, ама и тя лесно се преодолява.
А бе, безразсъдно копеле съм, не ебавам от страхове.
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
паяциии, ама големички..веднъж даже сънувах ,че в нас се е скрил един малък ,шарен и отровен и не мога да го хвана ..![]()
![]()
Що няма отговор "неизвестното" в анкетата?
Точно това си помислих.И паяците, и насекомите са членестоноги, но паяците не са насекоми.Първоначално написано от second_heartbeat
От това, което беше дадено като възможност в анкетата, отбелязах "високото". То ми влияе най-зле, но не мога да кажа, че наистина ме е страх. Иначе единственото, от което се страхувам, е човешката злоба.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Аз гласувах за високото, но ако имах възможност, щях да гласувам за почти всички изброени![]()
Избрах за високото, защото оказва най-голямо влияние върху мене лично..Когато съм на високо ми се замайва главицата и имам чувството, че ще падна всеки момент.
Things will never be the same again
tumno i paqci kato vidq nqkoi i orka4am i azpo4vam da reva mn sa gadniiiiiiii![]()
Strah me e ot tamnoto..![]()
![]()
I osobeno ako gledam nqkakav strashen film, v blizkata edna sedmica vecherta se prevrashta v koshmar za men..
![]()
♥ ♥ ♥
Ами мен ме е страх от много неща - високо, тъмно, дълбоко, всякакви буболечки, мишки, жаби и мн др...голяма пъзла съм си![]()
Стрях ме е ужасно много от паяци...![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Strah me e ot tumnoto, kato sum na tumno i si vkarvam golemi filmi, ako spq sami4ka si svqtkam lampata dori
OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...
От влечуги и от дълбоко,но закръглих дълбокото,защото от него повече,особено ако си говорим за вода!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
От насекоми ,паяци и такива твари общо взето иъъъъххх!![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
от непознатото...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
от дълбоко и високо![]()
Насекомите - също... Тия баш арахниди (паякообразни) се водят...Първоначално написано от TheNightRider
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...