- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво е това простотията... ?
Така понеже днеска ми дойде твърде много от изцепките на едни "многоуважавани от нас съфорумци"(всички знаем за кого говоря) и се замислих за простотията. Какво за вас е това,кога един човек е простак и какво предизвиква изваждането на показ на тази лоша черта в някои хора.
Да не страдаш от раздвоение на личноста ?![]()
Преди нея имаше пост на онзи простак, добре че е изтрит...Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
Така, нямам нищо против един човек да е простак, но не ПРЕД ВСИЧКИ да е такъв.
Нека се държи 'просташки' пред хора, които знаят, че не е такъв и го прави само за момента, за шоуто, защото една изцепка от рода на "ибати как ми идва газ от вътре и ей ся кък ша се изпърдя не е истина" пред човек, който не го познава, то този човек ще си изгради много лошо мнение за него.
Май разбрахте какво имам предвид.
Бъди простак. Но не на всеослушание.
П.П. Не знам дали Ослушвам или Услушвам се пише.![]()
![]()
еми, трябваше и втория й пост да изтрият...ама кой да се сетиПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Простотията "заразява" хората, като епидемия.![]()
кой е тоя простак не можах да рабера?
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ЮНАКПървоначално написано от kuber
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Всеки малко или много изпростява на моменти.Поне така мисля.Примерно като псувам може би изпростявам, но го правя.Добре, че е рядко и повече е на ум.А за този юзър-не знаеш дали дори е от провинцията или някой, който просто е решил да се избъзика и сега привлича внимание и е център на внимание.![]()
ХЕЛП! Юнак се рагна наново.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Простотията е прекаляване. Не че аз на моменти не съм простачка, но не го правя постоянно. Един пример - аз слушам музика постоянно. Но я слушам на слушалки. А простотията е, когато някой си пусне музика от GSM-а в автобуса, защото се чува много по-силно и това е един вид показност. Това е простотия.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
А този Юнак прекалява. Има тъп флууд, има интелигентен флууд, неговото е гнусотия.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от `Death`Whore``
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Простотия ли? Вижте 10-те теми по горе... (имам в предвид тъпия юнак)
Знам,че е просташко,но в моментите,когато някой засегне майка ми и баща ми,както unak направи в много от "темите" си просто ми избиват балансите. Плюс тва съм сложила *** за да е по- цензурираноПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
![]()
Тия двамата Юнак и Вирус са някви тъпи пишлемета, ко им се връзвате... Модераторите тря се знимаят с тях...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Юнак е типичен пример за българският ум и величие.