Ами искам да ви попитам какъв цвят обувки да си взема ( маратонки ), при положение че обичам да нося дънки и цветни тениски - червени оранжеви и зелени най-вече ;] Какви обувки биха ми отивали ? Препоръчаха ми черни маратонки с бяло, как ви се струва ?
П.С. Не знаех каде да пусна темата и това ми се стори най-подходящия раздел
аз препоръчвам сиви или черни,но сиви е най добре![]()
you should kill yourself >=D
Черно - отива на всичко![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
черно,бяло,сиво..може и кафяво.Аз си взех кафеви кецове само защото бяха по-евтини ама се учудих щото ми харесват как седят с всичко
А аз ти предлагам да излезеш по магазините и които си харесаш тези да си вземеш за лятото стават всички цветове, но акоискаш и есента да си ги ноиш не е хубаво да са бели.
Моите сегашните са ми светло синьо със зелено /светло/ и стават на всичко и на червено и на розово и на синьо и тн, но отдолу трябва да си с дънки при цветните маратонки, защото иначе става циганско, ако е и цветен панталон.
Черните са хубави, но аз лично не бих ги избрала, защото лятото обичам по-светлите цветове. Но ти си прецени какво ще ти хареса като излезеш по магазините.
Ако ще са кецове, а не маратонки черни или тъмно сини.
Некви шапенки и ще им сменяш връэкитеАэ обичам шарениите
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
бяло и розово синьо и розово или пък сиво и розово много яко е или зелени
Moje i beli s nqkvi drugi sharki..;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
мда половината ще кажете черни, сиви ... ама според мен една цветна обувка седи по готино и свежо..
Аз пък не обичам сивия цвят.. едно такова никакво ми е, нито бяло, нито черно![]()
Аз бих си взела цветни маратонки...например оранжеви или зелени,а може и двата цвята да са на една обувка :P
Първоначално написано от beautiful.soul
Точно така.