- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- GADNI MEKI NOKTI!!!
Zdraveite hora
Na4i imam sledniq problem: super mnogo se drazna nanoktite si: super meki i daje nqkoi rastat na krivosq imam podylgi nokti, napravo ne znam kak uspqh da go napravq toq nomer, super super meki sa i mnogo 4esto se 4upqt, ujasno e. Moga sled banq da go ogyna naobratno, ne se bazikam
osven tfa nqkoi mnogo sme6no rastat i ne znam za6to.Naprimer poazaleca: toi raste i nqkaksi sam se ogyva nadolu i zapo4va da raste nadolu. Molq vi se pomoggnete miii
ne znam kakfo moga da napravq po vyprosa, tiq zazdraviteli sa 4ista izmama!
Здрасти,мацка.Аз също имам подобен проблем.Моите нокти в момента също са дълги но ми се цепят и огъват-ужас.Използвай смес от зехтин, лимонов сок и малко мед-надявам се да ти помогне да си позаздравиш малко ноктетата.Айде успех.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
moite nokti su6to neprekusnato se 4upqt i cepqt i sa mnogo meki.kazvali sa mi 4e trqbva da se potapqt v gore6to olio(kolkoto gore6to moje da izdurji6) i sled tova se ostavqt da se popie olioto.tazi procedura se pravi nai malko 2 puti sedmi4no
na men puk postoqnno sa mi na plastove + tva nikoga ne sa beli.. nqkvi prozra4ni, ponqkoga julti. ujasno e!!nqkvi idei?
I moite sa takiva.Qvno ne sam dinstwena.Mn se draznq i sa nqkvi takiva krivi i s razli4na daljina 6tot nqkoi kato mi se s4upi i az neizdarjam i go odrqzvam.Edna fr mi be6e kazala da si gi darja v kupi4ka s voda i nqkolko kapki limon.Taka nqkolko pati mese4no,no ne s1m ubedena 4e deistva.
ami qj mnogo sirene i mle4ni produkti.![]()
izpolzvai zazdravitel za nokti.
otidi na manikiuristka da ti gi oformi.tam ima i edin gel,koito slagat,za da stavat noktite po-zdravi.
i vinagi tr da sa ti lakirani noktite,poneje s laka sa malko po-tvardi4ki.az si 4upq noktite nai-4esto kogato sa bez lak.
a za jalti nokti ne znam!na men mi se e polu4avalo ot nqkoi lakove.no naskoro vidqh 4e ima nqkakav lak specialno protiv pojaltqvane na noktite.no ne znam dali pomaga.![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Не си лакирвай ноктите, щото с тоя лак само ги увреждаш повече. Слагай си заздравител за нокти и пий витамини и би трябвало да се оправят след 1-2 седмици \/
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ами ако не ти се занимава с ноктопластика, акрилен прах, гелове и сякфи такива шитове, отиди в аптеката и си купи едно шишенце Йод.за да не ходиш с морковени нокти стрий една опаковка Аспирин и го разтвори в Йода, за да се обезцвети . Мажи се по колкото пъти имаш време, няма проблем за това.Ще се изненадаш от резултата![]()
аз си ги топя веднъж седмично в сок от лимон. режеш малко парченце и го изтискваш. не отнема много време, а наистина действа![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg