- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kak se izdurja po dulgo ?
e kak shte stane nomera i osobeno ako momi4eto super mnogo te kefi nema da moje da i se dostavi udovolstvie ako svursha burzo......
Durex - za po dulgo izdurjane sum chuval , nqkakvi oplakvaniq ot nego ? nqkvo poveche info moje li da kajete
сега зависи под какво имаш предвид дълго...
Emo StYLe RuLEzZZZZZzZZzzZZZzZz
ami dulgo primerno chas![]()
Тренировки,тренировки и пак тренировки!
Има някви тъпи уж трикове ама са за глубците...
Ти да не би още преди да си почнал да свършваш кофти...![]()
Light The Universe
Че коя мацка обича да я ч**кат 1 час. На мен, особено с презерватив ми е доста неприятно!
Аз обичамПървоначално написано от krem4et0
Ама мине ли повечко време, вече започва да става безинтересно, а понякога и болезнено
![]()
И аз си обичам по-дългото правене на любов.
Пич, може да пробвате като се поразгорещиш и усетиш, че кулминацията наближава, да позабавиш малко и/или да минете на френски ласки...и после пак секс... Страхотно е!
Абе с всички дето съм бил досега са ми казвали, че минат ли 30-40 минути и натам става безинтересно - пък и то е нормално - на мен ми изтръпва оная работа, не вярвам и при жените да е много по-различно. То има и един такъв момент, поне при мен, че ми е най-трудно първите 5 минути и тогава трябва да се контролирам, после минат ли те мога горе-долу колкото искам.
Ама за някаква конкретна техника - еми най-простото - започвай постепенно - не с някакво бързо темпо още от началото - тогава естествено, че ще свършиш бързо. Ако усетиш, че почваш да се превъзбуждаш намаляваш темпото - ако трябва спри за няколко секунди, поеми дълбоко дъх и ще видиш, че ще ти се поразмине и ще продължиш. Ако много те кефи мацката - не я гледай, затвори си очите или пък гледай за малко настрани като усетиш, че се превъзбуждаш. Готино е да гледаш как й го вкарваш и изкарваш, ама пак те превъзбужда, така че докато не се научиш на повече контрол го избягвай това. В общо линии тия неща, ако ги следваш и прилагаш навреме можеш да си правиш секс горе-долу толкова време колкото ти се иска, но най-вече си трябва опит - да не те превъзбужда самата идея, че ще правиш секс, а това става с практика и времето.
Но и не си мисли, че като я чукаш 1-2 часа ще изпадне в екстаз - в повече случаи е обратно - след известно време им минава възбудата, изсъхват, почват да се протриват и да ги боли, особено с презерватив, така че около половин час е идеалното време, поне според моя опит - половин час качествен секс в повечето случаи е напълно достатъчен и за да свършат или пък ако не свършат да са напълно доволни от секса. Те не свършат ли първия половин час, изобщо няма да свършат, така че по-дългото в повечето случаи се обезсмисля.
П.П. Естествено тия последните неща не важат 100% за всички жени и всички случаи
хубави съвети -ето още един : когато усетиш , че свършваш шзвади го и го стисни с ръката си (може и с двете) , ама така, че да не излезе нищо. Когато оргазъмът отмине при тези условия пак ще ти стърчи и ти гарантирам , че няма да свършвам 2-3 пъти по-вече време. Обаче трябва да ти кажа да не го правиш по-вече от 3-4 пъти на ден. По добре просто тренирай да задържаш.
В основата на пениса си имаш един мускул.Научи се да го стягаш.Когато се наложи,това ще ти помогне да не свършиш,поне не бързо.
WaKo ти даде много добри съвети. Опитай някои от тях.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
за мене това с 30 минути важи. Аз ако до 10-тата не свърша-не ме търси повече. То почват болки, сухота, наляване на възбудата, умора..............
аз пък съм момиче и не обичам когато е час,иначе по списанията пише че идеалното време е 30минути,така че споко,час е много изморяващоПървоначално написано от Анонимко
пък и ако е на по-кратички,но хубави и после ей така 5-6 секса за един слеедобед ...ммм
eh eh eh ehПървоначално написано от Анонимко
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
набии си неколко 4екии изпразни се и я по4ваи 2 4аса нон стоп :Д
tva be6e dobro =D>Първоначално написано от WaKo
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
Абе някога навремето като и аз си мислех че бързо ще свърша ми препоръчаха техниката малко преди самия акт да влезна в тоалетната и да си набия една чикия , да свърша и след това яката работа.
Ама какво да ти кажа направих го това и после пък не можах да свърша, може пък на теб да ти помогне
Иначе практика практика![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
durex proformance te ydaljavat eqkylaciqta![]()