.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    tami
    Guest

napraih si obeca ama........

zdraveite hora v4era si napraih obeca na nosa ama problema e 4e mn me boli nosa ima i malko gnoi i + tva psotono se izvajda tova normalno li e spored vas a da q ppromivam li seki den ?

Град
    ^In the ObscurE FuturE^

Re: napraih si obeca ama........

ами щом е вчера, мисля, че е излишно да задаваш въпрос дали трябва да я промиваш всеки ден - естествено...

относно това дали е нормално да има гной - да, нормално е, не че е задължително всеки път да е така (аз например имам приятелка, която си направи пиърсинг на пъпа и изобщо не се беше зачервило, нито я болеше, нито пък имаше гной, ама както се казва - късметче )

така че, няма смисъл да се притесняваш, но пък ако смяташ, че наистина нещо не е наред, отиди в студиото, където си си пробила носа и попитай

Guest

Re: napraih si obeca ama........

Цитирай Първоначално написано от tami
    zdraveite hora v4era si napraih obeca na nosa ama problema e 4e mn me boli nosa ima i malko gnoi i + tva psotono se izvajda tova normalno li e spored vas a da q ppromivam li seki den ?
    emi kat si typa da si pravish obica ? koi te e karal ?

Град
    Plovdiv
    според мен тва, че има гной не е на добре....

Почти всички дупки, дето съм си дупчила първите дни са изкарвали гной, но ако се промиват редовно си зарастват като хората и няма проблеми!
    Сега и досега съм горда собственичка на 15 пиърсинга по ушите, пъпа и веждите мисля даже още да си цъкна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си