.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Hybrid View

Re: Ne nosia na alkohol!!!!

Цитирай Първоначално написано от Go2HeLL
    Цитирай Първоначално написано от havaisko_viki
    Naskoro za prav pat vkusih alkohol i sam mn pritesnena! Samo si topnah v chasata na tate i mi stana edno takova mn hubavo i toplo i ludo tova normalno li e???

Чакай чакай малко, ти да не сънуваш нещо братовчед ми които е на 9 годинки, на изпращането на брат си послучай завършването на 12ти клас изпи чаша и малко шампанско и не му стана нищо,за това недей говори така невъзможно е от "едно топване в чашата на тати" да ти се случи това.
    golqm brat4et ima6
    a po temata zavisi kolko kila si dali si qla kakvo e imalo v 4a6ata (ako e nqkakva 100gradosa 6ti sa zavarti glavata pak i ti si na 9,10)
    НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
    po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta

Супер фен
    хахаах ахаха ахаха ахахаахах а

ааа ще ме умориш от смях хахаха аах ахаахахаах аах не не не мога повече хахахаааа ахахахха знаех си че не трябва да чета тая тема хахаха аахахахахаха ахах аа

ебаси злето

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

1. 16 годишен организъм не може да се пре**е от "едно топване в чашата на тате"...
    2. На 16 си и не си КУСВАЛА алкохол... малииии...
    3. Опитах се, ама просто не можах да издържа за тва... сори за следващите няколко реда!!!
    хахахаххахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахах ахахах
    "Две неща на този всят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм сигурен."- А. Айнщайн
    Art Works Forum
    Art Works Gallery

Guest
    abe vutre e imalo amfeti be hora,to zatva momi4eto taka

Guest
    Дърпаш няколко линий амфетамин преди употребата на алкохол и не можеш да се напиеш...или като се напиеш 1,2 линийки и си чисто нова
    казвам го от личен опит

Голям фен
    Град
    sf
    tva e gadno. imam edna sau4eni4ka,koqto minalata godina predi koleda se natrqska s 3 4a6i vino! posle dori draifa6e!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ujasni ste!!!! Niama li modeatori v tozi forum??? Men me e strah da ne me napie niakoi i iznasili ne znam kakvo da napravia a vie taka da se podigravate!!
    Смях в залата. Излез от филма мойто момиче. Фани пиивай по-малко след някоя друга година черния дроб ще привикне.[/quote]
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Over the hills and far away
    практика практика си треа

OLE TI SI MN ZLE KAK MOJE6 DA ZADAVA6 TAKIVA VAPROSI NEMOJE6 LI SAM DA SI OTGOVORI6 NA TOVA

hahahah samo ot topvane li bre ?
    Ako iska6 da vampirqsa6 ela i poseti novata online igra.... link>> http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=17214

Guest
    Пуснато на: Чет Май 31, 2007 8:43 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ne na 16 sam i tochno v tova e problema!!!! Kajete mi kakvo da pravia kak da si podobria imuniteta??

em da ti kaja macka ti opredeleno ne si dobre chesnty ;] poznavam momche 4 klas pushi treva pie bira seki den nishto mu nqma .. tehnite go znaqt che pushi cigari ne treva cigari .. nishto ne mu kazvat .. vikali mu awe da ti dam li oshte pari shte imash li za cigari .. da ti kaja macka ne si dobre s glavniq seriozno

Guest
    a i da dobavq
    Пуснато на: Съб Юни 02, 2007 6:25 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ujasni ste!!!! Niama li modeatori v tozi forum??? Men me e strah da ne me napie niakoi i iznasili ne znam kakvo da napravia a vie taka da se podigravate!!

emi milichka mislq che shte si ostanesh monahinq za cql jivot .. moite saboleznovaniq .. ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си