.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Tipichen problem...malko syveti

I az s problemite si se obratshtam kum vas..... ...... shte se opitam da buda kratyk za da ne vi otnemam mnogo ot vremeto... stava vupros za momiche koeto mnogo haresvam i iskam da buda s neq i tq me haresva.... no eto i problema..... kogato govorih s neq.... tq mi kaza che iska malko vreme za da zabravi bivshiq si priqtel.... no sashtovremenno kazva che haresva i men mnogo.... kazah che shte q chakam... no s vremeto useshtah che veche ne me iska.... otnovo pogovorih s neq zashtoto se otchaqh .... kazah i ako tolkova ne moje da go zabravi bivshiq da se vyrne pri nego.... a tq me popita ''ami ti ... haresvam i teb mnogo'' ..... kaza mi che ne iska az da sum na 2 mqsto nito p1k toi da e na 2 mqsto.... molq Vi daite suvet kakvo da napravq...kakvo da i kaja.... iskam q! haresvam q mnogo! ne me interesuva nito sex-a nito nishto... haresvam q zaradi samata neq !!! ... no .... nz mislq che trqbva da napravq neshto no neznam kakvooo
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на koalka
    Ако искаш още да я чакаш-чакай я.Но все пак не може така да си седиш вечно.

ем виш ся...явно тя незнае кфо иска.. Чакай я ако искаш обаче поговори с нея мн сериозно
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Мега фен
    Град
    София
    Ами решението можеш единствено сам да го вэемеш.Ако мислиш ,че има смисъл я чакай,но ако виждаш че е беэсмислена кауэа не се эанимавай.
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    Според мен момичето е много неориентирано, в смисъл такъв не знае какво иска..хем те харесва хем харесва и бившия си ся верно никой не казва, че ако дълго време си имал връзка с някой трябва веднага трябва да се забрави,но за да ти каже тези дум"харесвам те" значи има едно на ум.Отново поприказвай с нея ... незнам дали ще се получи...не че искам да те отчайвам но щом два пъти ти казала че те харесва а същевременно намесва и бившия си значи отива на зле...

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ако искаш още да я чакаш-чакай я.Но все пак не може така да си седиш вечно.
    s tva sum suglasna,4akai,no vse pak vsi4ko si ima granici...ne moje6 da si 4aka6 ve4no vse pak!

Ако решиш - чакай я.Но все пак неможе вечно така да си седиш.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    iz4akai q i 6te vidi6 4e s vremeto tq 6te oceni teb a ne nego! za6toto edno momi4e kolkoto i da e obarkano moje da preceni koi darji na neq i koi ne.stiskam palci
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Емм ако наистина те ьаресва толкова много до ся да е тръгнала с теб..Явно не може да забрави другия и така ще е няма смиъл да я чакаш...

Няма да забрави бившия си приятел като само мисли за него,нужно й е разнообразие,нова връзка И не чакай, а действай
    нямам повод да сънувам....

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    чакай я докато не си аресаш някоя друга
    П.П. момичето е много застреляно лично мнение
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

tq sega se kolebae mejdu men i nego.... kazah i che shte q chakam .. no...... ne sum ot mnogo tyrpelivite .... no trqbva da izchakam tq da reshi s koi da bade.... i ima i drugo..... bivshata mi priqtelka mi kaza che vse oshte me obicha.... a az veche sum q zabravil.... no ne mi e napalno bezrazlichna... i se boq ako trqbva mnogo da chakam neq da ne se sabudqt otnovo onezi chystfa kum bivshata mi ... koqto ne iskam da sum s neq ...poradi mnogo pri4ini.... filmi gelemi to naprao seriali ....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ей майна в пловдив има толкова много момичета не ти препорачвам да се вращаш при бившата щот щом сте се разделили начи нещо не е както трябва пак ти и кажи на другата да избира по бързо да знаеш кво да правиш ако наистина те иска ше те избере теб
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Spored mene ne si struva da q 4aka6. 6te q zagubi6. Davai. Kaji i 4e ako ti kaje 4e iska o6te da 4aka6 q zabravaq6. Ako kaje 4e e saglasna da q zabravi6 zna4i ne te haresva istinski. A ako te haresva 6te tragne. Tova e moq savet. I vse pak re6enieto si e tvoe.

според мен и тая незнае кфо иска

знаеш ко ш ти кажа.. ама се пак :P дууре ви познаам и дфамата и от тея филми.. може да излезне нещу найстина яку.. стига тя да се отнесе малко по сериозно, а не.. да се прай на чукната (на моменти).. сеш се, ама се пак тряа един голям разговор да проведете и ш ти стане ясну ко да праиш ae luff te.. и успех \/
    ~!1912!~

Neznae kvo iska!Bivsheto si e bivshe novoto si e novo!Tq ako iska da se rovi v minaloto nikoga nqma da se reshi i moq suvet e da q chakash dokato ne si haresash novo mace!

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами решението дали ще я чакаш си е лично твое, но помисли че докато я чакаш изпускаш много възможности. Пък и като самата тя не е сигурна е по-добре да продължиш напред.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Ами щом толкова я харесваш изчакай малко, не й позволявай да прекалява с търпението ти.

Що не вземеш да се поотдръпнеш за малко от момичето,тогава съвсем ще се обърка,но пък със сигурност ще вземе решение.Не и се обаждай известно време,появявай се с приятели широоооко усмихнат ,тоест щастлив ,кимвай и продължавай,няколко пъти така и после ми се обади да се черпим.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си