- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Plssssssssssssssssss spe6no e
zdr.zna4i v srqda 6te xodq na ekskurziq do moreto,no to4no togava trqbva da mi doide.kak moje da go zabavq?mersi predvaritelno![]()
ami ne znam kak da si go zabavi6 i mislq 4e nemoje6 ppoprincip ama moje da probva6 s nqkolko aspirina!
Първоначално написано от Анонимко
Ei aspirina ne e za zabaviane tctctc!Stiga si ia zablujdaval.Ako pie6 aspirin 6te ti doide po-barzo.A ina4e moje6 da probva6 s vitamin c.Pii 3 pati na den po dve hap4enca
![]()
Хм .. май имаше едни такива хапчета.. Миналото лято едни приятелки като ходиха на море и пиха такива хапчета.До колкото се сещам се пият всеки ден и като ги спреш и до 24 часа трябва да ти дойде, но не съм напълно сигурна, не си спомням много много ... Ще питам как се казват и дали още ги има ;)
Mejdu drugoto i az iskah malko da si zabavia cikala tozi mesec i biah 4uvala za edni Orgametril i otidoh da pitam v aptekata,amate bili za jeni v kriti4eska vazrast.V smisal te pak sa za zabaviane i za namaliane na kravote4enieto,ama ne za nas
Ta 4ak mi stana sme6no.I sa po lekarsko predpisanie!
За да я е*Ът на морето момците у пУ*ето,за кво другоПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
kakvo li nepravq jenite za sexosobeno kato sa na more
![]()
Fuck The Religion
Пий много Витамин C....течният е по-ефективен![]()
mi vij mislq che ne mojesh da go zabavish no spored men ako piesh vitamin c shte ti doide po-rano i taka moje da ti svyrshi do togava. Osven tova ako si vzemesh goresht dush/vana i si natoplish dobre korema syshto nqkak si ti idva po-rano...2 pyti sym go probvala i mi idva vse na dr den...A btw ako shte pravish sex...moje da se pravi sex i po vreme na cikyl...to dokato pravish sex ne teche![]()
Има специални хапчета, ама им забравих името. Пиеш ги няколко дни, преди да ти дойде и продължаваш, до като искаш да забавиш менструацията си. След това, като ги спреш, до 3 дни мисля, че трябва да ти дойде. Отиди в аптеката и попитай![]()
az znam 4e stava s vitamin c
Защото е кофти на плажа да седиш и да гледаш отстрани морето. Пък и да те тече някаква гадост между краката.. Честно, момчета, завиждам ви.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
mi iska da prai sex on the beach ;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Всъщност не е за секса. неприятно е по 2 причини-не можеш да плуваш(ако си с тампон по-става, ама пак не е хигеинично и комфортно). Втората причина е, че от силното слънце ти тече доста повече и съответно трябва да ограничиш и слънчевите бани. то тогава за какво си на море?Първоначално написано от roken
По темата-Примолут-Нор.
пият се от 10 до не повече от 15 дни. 1 хапче сутрин и 1 вечер. 2-3 дни след началото на приема ти спира(ако си неразположена де). Менстрнуацията ти трябва да настъпи 2-3 дни след като се спрат. не са противозачатъчни!!!!
За какво ти е да га забавяш? Нямаш ли си и други дупчици?
Примолут нор по 1 таблетка дневно, ако тръгне някакво кървене, дозата се увеличава до 2. Една приятелка го е използвала за забавяне с около 4-5 дни. След 2 дни някъде ти идва 7 и нещо било![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
i s tiq 2 hap4enca misli6 4e 6te stane????piq po cqla opakovka i ne iska da mi spre kamo li da ne doideПървоначално написано от Sladkata_Nansi
Diane 35 - zapo4vash da gi piesh nqkolko dena predi da ti doide
otiva6 v aptekata, zama6 si "primolut" i 4ete6 oputvaneto.... mnogo e polezno tv alekarstvo![]()
Na vseki deistva po razli4en na4in-na teb ako ne deistva,na neia moje da ima deistvieПървоначално написано от glor4eto_
![]()
Първоначално написано от Sladkata_Nansi
tova sa amaaaaaa paaaaaaaaaaaalni glyposti..s ni6to nemoje6 da go spre6..ako ima da si idva to 6e si doide..lo6 kasmet prosto..
За света може да си един, но за някого ти си света!
Moje6-ne deistvat pri vsi4ki,no pri niakoi da.Първоначално написано от cacegka_3a_cekc
abe za k'vo vi e da davate pari za hap4eta naj-sigurniq nachin za spirane na mesntruaciqta e da zabremeneesh dejstva pri vsqka jena bezotkazno 9 meseca