- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Edni spor: momcheta s rizi - stil na oblichane?
Sporum tuka s edna priqtelka - momchetata s rizi geiove li sa ili prosto tova e edinhubav stil na oblichane?Haresvate li mom4eta koito se oblichat taka ili sa tvurde prefarcuneni?
Фешъни или не,те са страхотни.![]()
Страшно харесвам момчетата,които се обличат така...![]()
ne mi obrushtaite temata na normalni vs feshani pls!
iskam seriozni mneniq!!!!
prosto my frendka kaza 4e vsi4ki takiva sa tapaci i geiove a az ne mislq taka
Всички които носят ризи -> гейове, а които носят шапки - псевдо педерасти..![]()
на къде отива България..![]()
![]()
Момче с риза cool![]()
Love iS swEeT BuT NoT aS swEeT aS Me
Аз почти постоянно нося ризи и не смятам че съм гей, даже бих казал че изпитвам ненавист към хора с подобна сексуална ориентация.
да носиш обувки също било гейско чувам, особенно ако са удължени отпредпълна педерастия ти казвам...
da i az mn`gi haresvamПървоначално написано от MusicIsTheKey
strahotni sa
![]()
![]()
Зависи какво е момчето и как му стои ризата. Един гей с педерастки маниери, както и да се облече, няма да скрие същността си. И обратното. Един нормален пич, винаги ще е як, било то с пуловерче или елегантна риза. Не е гейско да носиш риза, ако ти стои яко, защо да не слагаш?
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ти луда ли си![]()
приятеля ми ходи много често с ризи, и кво гей ли да е![]()
ей тва простотията било страшно нещо![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Мен лично страшно много ме кефят момчета които носят ризи...гейско би било само ако са розови иначе рулз![]()
И розови да са, пак не стоят гейско, ако момчето е мъжкар.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
И аз.Как може въобще да ти мине през акъла,че са педерастски?!?Първоначално написано от MusicIsTheKey
![]()
ее поне някоя глупост да ме накара да се усмихна..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Деца обличайте се както ви харесва и също както ви е удобно!
Стига простоти!
Light The Universe
awe maika im sira6ka na taq tvoq fr.sig govori za casualite a te sa nai pi4ove ot vs.6om tq duxa v amor na mangalite ne sa vonovnite casualite s rizite .
btw rizi nosqt i nqkoi skeitari te pedali li sa togava ?
tegko e da si sirak
awe maika im sira6ka na taq tvoq fr.sig govori za casualite a te sa nai pi4ove ot vs.6om tq duxa v amor na mangalite ne sa vonovnite casualite s rizite .
btw rizi nosqt i nqkoi skeitari te pedali li sa togava ?
tegko e da si sirak
Under_my_skin - ne prez moq akul a prez akula na moq priqtelka.Az prosto pusnah temata tui kato tq ne moje da ba4ka s komputar))
exploitedteen- prosto rizi..kato cqlo4erni beli ako shte i rozovi
аз постоянно нося ризи !!! просто много ме кефят и са ми удобни !!! пфф лелеле егати тъпанарската работа ! мъж с риза = гей тцтцтц пълни глупости ,а и виждам че доста момичета харесват момчета с ризи така че тфа е яко !!ризи рулз !
I am what I am !!!
ей такива ризи...
ония с пришитите пеперудки и цветенца и брокати и мизерии тесничките...абе плашат ме хаха
соре за размера
имам абсолютно същата риза само че е синя :P и черна имам с йероглифи по нея и зелена имам и секфи :PПървоначално написано от Jamalska
I am what I am !!!