.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

ILM
    Guest

Хора помогнете...

Хора моля ви да ми кажете как точно да си сложа тампона.На каде да го пъхам нагоре навътре или нз...няколко пъти опитвах и не мога,дори до половината не го вкарвам.А сега като стане по-топло,не мога да съм с преръзки,моля ви помогете ми!!!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Хубаво е да преминеш практически кур(с) на обучение за да не ти се налага да ползваш превръзки......

КАК МОЖЕ ДА НЕ МОЖЕШ ДА СИ ГО СЛОЖИШ ТОЗИ >>> ТАМПОН? А други работи можете да правите ааааааааа?

Принципно лично аз бих те посъветвал да ползваш относително рядко тампони ... ако ти е възможно ...
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Вземи си "мини" тампон.
    Ами натикваш го във влагалището леко , като с покаалец натискаш и гледай да се плъзга по канала .
    Като усетиш че не може повече го остави да си стои .
    За да разбереш че си го сложила правилно , като се изправиш не трябва да ти убива.
    Е по добре незнам как да обесня

ILM
    Guest
    a ina4e kato go slagam napred li da go butam ili leko nagore?

Нагоре.
    Нали се плъзга по канала

Град
    Plovdiv
    отваряш кутийката на тампоните, вътре има едно листче, сгънато на хармоника... има подробно обяснение + картинка

Цитирай Първоначално написано от merilin_
    отваряш кутийката на тампоните, вътре има едно листче, сгънато на хармоника... има подробно обяснение + картинка
    Като гледам как разпитва , и нагледно да и покажат , пак няма да разбере

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си