.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: Болката...

Град
    Велико Търново
    :{{{{{ ..................
    Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш!!!

Guest
    Бъди силна.
    Ако стоиш само увас и плачеш и не излизаш ще се чувстваш така много повече време. Намери утеха някъде.
    Излей гняв.
    Помага.

Guest
    Бъди силна.
    Ако стоиш само увас и плачеш и не излизаш ще се чувстваш така много повече време. Намери утеха някъде.
    Излей гняв.
    Помага.

Guest
    Бъди силна. Дори не мога да си представя колко ти е тежко, но просто бъди силна. Мойте съболезнования за приятеля ти

Град
    Психиатрична болница..
    Въпреки че не е между живите, приятелят ти (моите искрени съболезнования ) е в сънанието ти, в спомените ти, които със сигурност никога няма да заличиш, а както знаеш..винаги е жив този, които живее в сърцата ни... Бъди силна, преодолявай всички трудности по пътя си!

Things will never be the same again

mn gadny
    Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !

Голям фен
    Град
    София
    не...незнам какво да кажа просто....като прочетох темата
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Супер фен Аватара на rakiQ
    горката

Град
    Там, където е сърцето...
    Просто каквито и проблеми да има един човек, повечето неща са поправими, но когато загубиш любим човек по този ужасен начин.... просто няма какво да се каже
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Kakvoto i da kaja nqma da promenq nishto. Sajalqvam.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Oh fuck... Много трябва да си силна за да преодолееш тази загуба...Вярвам,че ще я превъзмогнеш!!!

Pink_Catty
    Guest
    Що се отнася до Любовта аз съм пълна трагедия.Най-дългата ми връзка беше 2 дена и го разкарах без причина.Никого не съм плакала по момче или заради момче(и неизгарям от желание да го правя),но едно знам със сигурност-от сълзите полза няма!Каквото е станало е вече минало,което не може и нетрябва да се промени!

Живей спокоино и гледай само напред!!!!!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Мойте искрени съболезнования. Като го четох и едва не заплаках. Много е гадно. Дано оспееш да се съвземеш.

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.

Re: Болката...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Вси4ки вие, които пи6ете, 4е ви боляло от любовта изоб6то нямате представа какво е болка. Аз съм моми4е на 19 и ходех с 1 мом4е от 2 години и половина. Той бе6е най-хубавото не6то, което ми се е слу4вало... Бе6е най-невероятното мом4е което съм сре6тала... С него се 4уствах така както не се бях 4ствала ниога - 4уствах се оби4ана, разбирана, желана... Но естествено на пук на вси4кото това 6тастие съдбата ре6и, е траябва да ни раздели и то по най-жестокоя на4ин... Преди около 6 месеца тай отиде на някакъв преглед и там са му казали, 4е са му открили злока4ествен рак на белите дробове и 4е м остават о6те няколко месеца живот. Когато разбрах не можех да повярвам. Ходих с него на о6те хиляди изследвания, но всеки път резултата бе6е един и съ6т. Казаха му, 4е ве4е е преално късно за химиотерапията... Подложи се на операция, но и това не помогна... Аз ве4е не знаех какво да направя за да му помогна... 4увствах се безсилна... Напълно безслина... Ако можех дори бих си сменила мястото с него само и само той да е добре... Но бях безсилна... И преди месец той по4ина... Иска6е ми се да умра. Просто не мога да живея без него... Не мога да си представя, 4е сикога пове4е няма да го видя... да го докосна... да го прегърна... да го целуна... да говоря с него... да го усетя до мен...
    Няма нужда да пи6ете някави отговори на това, което аз написах. Просто имах нужда да го споделя с някого. А и от няколко дни 4ета как вси4ки тук пи6те за това колко ви боли от любовта и какви проблеми имате и искам да ви покажа, 4е на този свят има много по-стра6ни и ужасни не6та.... За това просто се оби4айте и б1дете 6тастливи
    Миличко много тъжно и тежко е това което споделяш.
    Аз не бих могъл да те разбера на пълно но брат ми напълно би те разбрал.
    Неговата приятелка с която ходеха от 6 години почина преди година и половина от СПИН и той се съсипа.
    Пропи се не спира да плаче всеки път като заговорим за нея , просто трагедия , неможеш да си предтавиш на мен какво ми е като го глеам такъв но нищо не мога да направя.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Наистина е ужасно.Моите съболезнования.Наистина тази болка не може-загубата от близък човек, не може да се сравнява с ежедневните проблеми в една връзка, поне човека до теб е жив.Все пак се опитай да намериш сили да продължиш, след време...

Guest
    ohh,napravo e ujasna situaciqta.. ide mi da zapla4a naistina.s14uvstvam ti mili4ka...no vse pak jivota prodaljava...kolkoto i da ti e trudno bez nego prodaljavay da jivee6!

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Наистина това,което преживяваш е много тежко. За това,когато човек си мисли,че тва да се разделиш с гаджето примерно е най-големият и ужасен момент от живота му,нека се замисли,че загубата на един близък е къде къде по-голям проблем от това.

П.С. Мойте съболезнования за приятелят ти

gospodi...naistina mnogo ti sa4uvstvam
    sigorno 6te ti e mnogo trudno da prodalji6 napred. mislq 4e ti si mn smela i silna.az ako bqh nqma6e da moga da prodalja jivota si

Град
    В мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от Just_Be
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Наистина е ужасно. Моите съболезнования. Наистина тази болка не може - загубата от близък човек, не може да се сравнява с ежедневните проблеми в една връзка, поне човека до теб е жив. Все пак се опитай да намериш сили да продължиш, след време...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си