- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Болката...
:{{{{{ ..................![]()
Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш!!!
Бъди силна.
Ако стоиш само увас и плачеш и не излизаш ще се чувстваш така много повече време. Намери утеха някъде.
Излей гняв.
Помага.
Бъди силна.
Ако стоиш само увас и плачеш и не излизаш ще се чувстваш така много повече време. Намери утеха някъде.
Излей гняв.
Помага.
Бъди силна. Дори не мога да си представя колко ти е тежко, но просто бъди силна. Мойте съболезнования за приятеля ти![]()
![]()
![]()
Въпреки че не е между живите, приятелят ти (моите искрени съболезнования) е в сънанието ти, в спомените ти, които със сигурност никога няма да заличиш, а както знаеш..винаги е жив този, които живее в сърцата ни... Бъди силна, преодолявай всички трудности по пътя си!
![]()
Things will never be the same again
![]()
![]()
![]()
mn gadny
Да обичаш значи да страдаш да нямаш минутка покой и да знаеш че човека когото обичаш никога няма да бъде твой !
не...незнам какво да кажа просто....като прочетох темата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Просто каквито и проблеми да има един човек, повечето неща са поправими, но когато загубиш любим човек по този ужасен начин.... просто няма какво да се каже![]()
![]()
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Kakvoto i da kaja nqma da promenq nishto.Sajalqvam.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Oh fuck...![]()
![]()
Много трябва да си силна за да преодолееш тази загуба...Вярвам,че ще я превъзмогнеш!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Що се отнася до Любовта аз съм пълна трагедия.Най-дългата ми връзка беше 2 дена и го разкарах без причина.Никого не съм плакала по момче или заради момче(и неизгарям от желание да го правя),но едно знам със сигурност-от сълзите полза няма!Каквото е станало е вече минало,което не може и нетрябва да се промени!
Живей спокоино и гледай само напред!!!!!![]()
![]()
![]()
Мойте искрени съболезнования. Като го четох и едва не заплаках. Много е гадно. Дано оспееш да се съвземеш.
Миличко много тъжно и тежко е това което споделяш.Първоначално написано от Анонимко
Аз не бих могъл да те разбера на пълно но брат ми напълно би те разбрал.
Неговата приятелка с която ходеха от 6 години почина преди година и половина от СПИН и той се съсипа.
Пропи се не спира да плаче всеки път като заговорим за нея , просто трагедия , неможеш да си предтавиш на мен какво ми е като го глеам такъв но нищо не мога да направя.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Първоначално написано от koalka
ohh,napravo e ujasna situaciqta..ide mi da zapla4a naistina.s14uvstvam ti mili4ka...no vse pak jivota prodaljava...kolkoto i da ti e trudno bez nego prodaljavay da jivee6!
Наистина това,което преживяваш е много тежко. За това,когато човек си мисли,че тва да се разделиш с гаджето примерно е най-големият и ужасен момент от живота му,нека се замисли,че загубата на един близък е къде къде по-голям проблем от това.
П.С. Мойте съболезнования за приятелят ти![]()
gospodi...naistina mnogo ti sa4uvstvam![]()
sigorno 6te ti e mnogo trudno da prodalji6 napred. mislq 4e ti si mn smela i silna.az ako bqh nqma6e da moga da prodalja jivota si![]()