- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Dobur Vecher!Kak sme?
da pochvam li![]()
Благодаря добре , вие как сте?
Голям размер на картинката! /machoka/
Пак ли ти бееее ??? Еййй верно си малоумно същество...не се разбра от дума вчера !!!!!![]()
![]()
ekstra ti?
КФо да почваш ?! то ти писне от такива като вас и се пак добра да е![]()
ееееееееее ае ще хода да ям....че сега се прибирам....и тогава започвам \/
Добра да е дано!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Първоначално написано от vakarel
Айде без да флуудваш пак ако обичаш да не те почна аз накрая,че ми лазиш по нервичките.....истории ала детската градина.Тва,че си тъпо,залухаво и спечено лапе и няма кво да правиш цяла вечер,не озна1ава,че трябва да кесиш и тука и да флуудваш с тъпизми!!!!
Да беше само вечер ставам 6 часа и гледам тоя и още един тапанар флоудят... пални идиоти...Първоначално написано от sinful`girl
mi az sum na 12godini......imam ve4eren 4as........mama mi iztri vsi4ki igri ot kompa i kakvo da prava....tree spamim!
Тцтцтц.....![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Добре съм , благодаря , че попита. Ти как си ?![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Аз ли??Оооо супер кефя се на готини и свежи темички като тазиПървоначално написано от Adwokat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
aми момче тфа не е наш проблемПървоначално написано от vakarel
ти пък поне да флуудеше кат хората ма ти само тъпотии ръсиш. Измисли си някфо занимание,чети книги лъскай
мн неща има на тоя свят. Е и аз спамя по някога ама щото страдам от безсъние
![]()
Еееее горкият той....щи кажа само едно.Половината хора в тоя форум са шаранчета,обаче другата половина имат връзка с главния мозък и от такива като тебе вече съм сигурна,че им е кипнало.За тва съветът ми към тебе е да спреш с просотиите и да си намериш някакво по-стойностно занимание....Първоначално написано от vakarel
ши изриним цял вакарелПървоначално написано от sinful`girl
![]()
Бе спи ми се нещо иначе оки ^^
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Първоначално написано от dunapren
ela bace![]()
На баце ще говориш на малоумните си приятелчета,не на мене пичПървоначално написано от vakarel
Аз ти казах,че тва,което правиш не е интересно и само дразниш с присъствието си,ама кат не слушаш....те скоро ще те ban-at така че праи квото искаш
![]()
ами няма проблем по принцип на 10 мин оът съм от там ама само време и бензин да хабя заради тебе....Първоначално написано от vakarel
Първоначално написано от dunapren
ot kade si ?
как мислиш кое е на 10 -15 мин път от вакарел от сф съм що.Ама ти май тука учиш то там училище имате ли ?Първоначално написано от vakarel
![]()
Хахахаххахахах училище има те ли викаПървоначално написано от dunapren
![]()
imame ama ne u4a tam..rabota v sfПървоначално написано от dunapren
![]()