.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>

Трудно решение..

Изправена съм пред едно много трудно решение.. Имам си приятел от 2 месеца и половина, че и повече, но вече нямам чувства към него..Той ме обича, а аз съм си харесала друго момче, което не иска да си има гадже или поне нищо сериозно, а само от време на време някоя да му пуска ... но това момче има зад гърба си само хубави и дълги връзки .. просто не е такъв, нз защо иска това, може да е в такъв период.Та така как сега да зарежа момче, което умира за мен и ме обича( но аз него не) заради момче , което иска само секс и нищо повече.. Но все пак допускам, че може да стане нещо.. просто той да е в заблуждение, че не иска сериозна връзка ... та и в цялата история има 3-ма участника (включително и аз) и всички сме на 17 ... ако има значение ..

Не искам от вас да ми казвате какво да правя, а само мнение как изглежда всичко от страни? Ако някой има въпроси или нещо не му е ясно ще отговоря

Guest
    от страни ли ... ако пича наистина иска само секс а другия човечеч те обича изглеждаш.. студенокръвна

Град
    Ibiza
    ми как може да изглежда освен тъпо.
    Имаш си приятел оправи се с него и после тръгвай да гониш другия
    момче съм бе!

Град
    Цитирай Първоначално написано от HYPE
    Да това е си е ясно.. 1-во късам с единия и после каквото ще става... обаче...

после защо повечето били курви... защо си тръгнала с това момче като нищо не изпитваш към него....аре ще мина без ценизми

Град
    Ibiza
    Цитирай Първоначално написано от HeDa
    еми то зависи от теб кво ще стане, може просто да преспите и да те отреже което е доста вероятно
    момче съм бе!

Град
    Цитирай Първоначално написано от DirtyDogg
    после защо повечето били курви... защо си тръгнала с това момче като нищо не изпитваш към него....аре ще мина без ценизми
    Абе я стига не съм курва... аз го харесвах наистина когато тръгнах с него просто вече не е същото... офф незная защо даже я написах тази тема.. да ме наричат курва... а аз тука да се чудя какво да правя

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом не обичаш гаджето си защо не го оставиш да бъде щаслив другаде,не го обичаш вече значи едва ли ще бъде щаслив с теб.Докато си имаш приятел не се занимавай с др момчета!

Град
    София
    За 2 месеца ако си сменяш мнението на 180 градуса не е добре :/
    Само едно шти кажа : не лъжи заблудения, влюбен пич :/
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    Ibiza
    Абе я стига не съм курва... аз го харесвах наистина когато тръгнах с него просто вече не е същото... офф незная защо даже я написах тази тема.. да ме наричат курва... а аз тука да се чудя какво да правя
    аххаха еми що не му го каза до сега?! човека те обича ти търсиш с кого да го смениш, замисли се малко

DirtyDogg е прав донякъде, може да не си курва ама тия номера са си точно курвенски
    момче съм бе!

еми мацка.. като неаш чуфстфа към него му кажи.. недей да го лъжеш пича.. мислиш ли че заслужаа такоа отношение.. смисал - не стига че те обича, а ти него не.. и пак си с него.. за къф ? и найстина е кофти да си сменяш така бързо чуфстфата, но се пак незнам кфо е станало, че да ти спаднат толкоа рязко за тфа тука съм no comment.. а за другия.. ако искаш да зарежеш пич който те обича.. заради некъф дето иска само с*кс.. нз, ама се пак.. ти решааш.. и пак ти каам.. неа смисал да си с пича като неаш чуфстфа към него.. кажи му че слагаш енд-ъ и чак тогаа се занимаай с другия а пък кой знае..може като тръгнете да размисли и да погледне от друга гледна точка към теб.. а не само към с*кса, не мислиш ли както ти самата каза, тфа мое да е некъф период
    ~!1912!~

Фен
    Град
    Sofia
    слънце внимавай да не стане - от 2та стола на земята
    sam ne moga :P

Град
    Никакви курвенски номера не съм правила... Нищо не съм правила с това момче, което харесвам докато ходя с друго... И вече не ходя с въпросния ... Току що скъсахме

Град
    София
    евала
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    Ibiza
    Никакви курвенски номера не съм правила... Нищо не съм правила с това момче, което харесвам докато ходя с друго... И вече не ходя с въпросния ... Току що скъсахме

очаквам следващата ти тема "преспахме, каза ми че ме обича и след 2 дена скъсахме помагайте"
    момче съм бе!

Мега фен Аватара на koalka
    HeDa, не може да дори и във форум всички да са учтиви и да са съгласни с темата ти.
    А относно това-вече си скъсала, значи, сега остава само да пробваш с другото момче.Може пък и да се получи нещо.

Град
    v zadnika ti
    gaz tam p1k kvot stane stane

Град
    Пловдив
    NeDa аз пък те подкрепям, за какво ще стойш с момче което не харесваш ми мн ясно че ше го зарежеш,опитай с другия пък ако не стане ще намериш друг кво толкова

Evalata Brato !!!

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    МАЧОКА НА САПУН !

Град
    Цитирай Първоначално написано от tedinci_
    NeDa аз пък те подкрепям, за какво ще стойш с момче което не харесваш ми мн ясно че ше го зарежеш,опитай с другия пък ако не стане ще намериш друг кво толкова
    Най-накрая...

Град
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    HeDa, не може да дори и във форум всички да са учтиви и да са съгласни с темата ти.
    А относно това-вече си скъсала, значи, сега остава само да пробваш с другото момче.Може пък и да се получи нещо.
    Добре не бъдете учтиви.. не ме интересува. Ама все пак си имам проблем - малък , голям.. какъвто и да е имам си го .. трябва ли да ме обиждате и да ме наричате курва.. Ако това ви е помоща благодара ви много

ne si kurva be spox no spored men ne se zanimavai s nito edin ot dvamata ediniq iska sex a kym drugiq nqma6 4uvstva ama v kraina smetka ti si re6ava6...

em ko da stani nai mnogo da naranish momcheto koeto te obicha... zarad nqkaf deto iskal da te perka...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Естествено че е мъчение да бъдеш с човек когото не обичаш,щом нямаш чувства към момчето е трудно да заблуждаваш и себе си и него,че всичко е ок.А относно другия ,не вярвай на слухове ,че бил еди какъв и искал еди какво си,с теб може да пожелае да отиде и на луната,от къде знаеш какъв ще бъде с теб. Пиши ни повече за другия,какви контакти сте имали.

Цитирай Първоначално написано от Adwokat

em ko da stani nai mnogo da naranish momcheto koeto te obicha... zarad nqkaf deto iskal da te perka...
    Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa *droooooool*
    Добре, добре по темата! Мисля, че нямаше да е честно спрямо горкото момче, което те обича да го лъжеш, затова браво, че скъса с него! Все пак той заслужава да е щастлив също както и ти. Няма нужда да се мъчите заедно. Внимавай с връзките еднодневки. Може да страдаш излишно, затова бъди готова психически да не се получи НИЩО. Тези неща със "само ще преспя с него и после накъдето тръгне" са малко курвенски. Не мога да ги проумея... просто не съм такъв тип човек, но пък може би някои хора просто имат нужда да разпуснат, знаейки, че няма нищо сериозно >.< Успех и умната! ^^
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си