.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от HeDa
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    HeDa, не може да дори и във форум всички да са учтиви и да са съгласни с темата ти.
    А относно това-вече си скъсала, значи, сега остава само да пробваш с другото момче.Може пък и да се получи нещо.
    Добре не бъдете учтиви.. не ме интересува. Ама все пак си имам проблем - малък , голям.. какъвто и да е имам си го .. трябва ли да ме обиждате и да ме наричате курва.. Ако това ви е помоща благодара ви много
    Не знам защо говориш "вие".Аз не съм те обидила, или поне не си спомням такова нещо.Но не можеш да искаш всички да са учтиви.Можеш да си имаш проблем, но не искай всеки да те разбира, че лъжеш момчето, с което до скоро си била заедно.И аз не мога да те разбера.Не всеки тук обижда...Или това не си го забелязала?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    За 2 месеца не можеш да ОБИЧАШ.
    Аз до 2-рия месец нямах чувства към сегашния си приятел.
    Та, не знам. Малки и заблудени сте още.
    Ходи се еби с оня, пък после ти ще си патиш.
    Лично аз бих избрала сигурността. Но - хора всякакви.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    bulgaria
    probvai s drugoto mom4e ,koeto haresva6,puk kakvoto stane.A za6to q uprekvate,4e e hladnokruvna?Kato trugne s 1 mom4e i kakvo zna4i li,4e trqbav da go obi4a cql jivot?Chuvstvata i gi nqma ve4e,normalno e da ne e s nego i da izpitva simpatii kum drug-edva li tq e iskala da ne bude ve4e privli4ana ot priqtelq si,no taka se slu4va,rano ili kusno v mnogo vruzki 4uvstvata iz4ezvat

Град
    Milano , Italy
    После мъжете били "боклуци" !!

Просто на теб ти се е появил някъф нов , доебало ти се е и зарязваш свястното момче , заради едното е*ане ! И после не искаш да ти викат к*рва ... ми помисли малко , ако го нямаше другото момче , какво щеше да стане .. щяхте да ходите още малко докато не се появи пак някои ! Просто щом усети , че чувствата ти почват да изчезват още тогава трябваше да скъсате !!!

Голям фен
    Град
    sofiq

zdr

kakvo da pravq da mu kaja ili da si mul4a

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си