.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    NUJDA_OT_SUVET
    Guest

Molq vi pomognete mi.Ve4e neznam kakvo da pravq

Ot 4 meseca imam seriozna vruzka s mom4e ot drug grad.Predi 3 dena na rojdenniq mi den se sgodihme.Imame obshti planove za budeshteto si.Vsi4ko ot momenta v koito se vidqhme e kato v prikazka,dori trudnostite i mukite prez koito minahme za da sme zaedno..Vijdame se prez 1 sedmica.Minahme na VIVATEL simpatiq i si govorim bezplatno i to po 24h na den.Toi naistina me obi4a,kakto i az nego.Az sum naistina mnogo stranna i neznam kak me turpi..i sum i mnogo revniva..naposleduk postoqnno se karame..kogato se vidim vsi4ko se zabravq no po telefona vsqkash ne sme nie..Neznam ve4e kak da se durja i kakvo da pravq..molq vi pomognete mi s nqkoi drug suvet.ako nqkoi se interesuva shte mu obqsnq malko po-podrobno.

ми трябва да поговорите за нещата от които се дразните и да се опитате д а не ги правите всичко става с говорене седнете и се изяснете щом толкова мн се обичате значи и през това изпитание ще преминете
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Супер фен
    6te se razbolee6 ot rak na mozyka stop speaking

Интересно за какво се карате,ако може по подробно

Мега фен Аватара на koalka
    Опитайте се да ограничите караниците.
    Сгодили сте се?На колко сте години?

Град
    bulgaria
    napi6i mi suob6tenie ako ima6 skype si dai adresa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми