.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Невазможна любов

Пх днес се реших да призная на 1 момиче , че я харесвам проблема е че някв с 4 год по-голям от мен я е обича а тя него не , тя харесва мен и заради него нищо не може да стане аз я питах дали по нататак може даима нещо и тя каза да кажете кво да правя че ще се побаркам
    Обновения форум Teenproblem.com

Град
    Ibiza

Re: Невазможна любов

Цитирай Първоначално написано от TuZAra
    Пх днес се реших да призная на 1 момиче , че я харесвам проблема е че някв с 4 год по-голям от мен я е обича а тя него не , тя харесва мен и заради него нищо не може да стане аз я питах дали по нататак може даима нещо и тя каза да кажете кво да правя че ще се побаркам
    ми казала ти е да, за кво ще се побъркваш ?

а само не разбрах тоя по големия ли е причината да не сте заедно и ако е така кво толкова ви пречи ?
    момче съм бе!

да , тои е причината 1 че няма да е остажи на мира др че не се знае с мне кво ще стане

кфо ше стане с теб ? ш те набие ли кфо..? се пак пича като я харесфа, а тя него не, той кфо мое да напраи по въпроса.. мацката си има собстфен избор и нейния избор си ти давАй :P а доколкото за теб.. даай малко по смело щом ти е казала ДА.. неа от кфо да се притесняаш, нито пък за кфо да се побъркфаш.. успехи
    ~!1912!~

Град
    Ibiza
    еми тогава трябва да я оставиш тя да се оправя с него, ти нищо не може да направиш явно
    момче съм бе!

Ще говоря с нея и ше видим

Град
    София
    Ти мъж ли си или кво ?
    Хич нема мислиш за оня, а се метай с главата напред !
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Тя даже ходи насила с него защото той не я оставя !!Така че си представям тя как ще се оправи с него мацката си заслужава

4e nali znae6 "davia bate boiko nadupise i se druj " v slu4aq 4e e s tvoito ime! az ako bqh na tebe za 1 boi li sam nqma da me ubie q i kakto pi4a kaza po gore mqtai se s glavata na pred i tva e da ne ti puka

Цитирай Първоначално написано от TuZAra
    Ще говоря с нея и ше видим
    Ем това е най - доброто което можеш да направиш!

Мега фен Аватара на koalka
    Е, как така насила?Трябва да каже на някой, тоя не може да си прави, каквото си иска все едно й е господар.Нека каже на родителите й, на директора на училището, ако той е от там, на полицията.

Просто тя не може да го направи тва няколко пати го е рязала и тои пак има кам 7 мб смс си от мего само , пак и не е такава да отиде в полицията и др глупости а колкото до пича дет ми вика за един бои ли си аз ще кажа ДА вече 4 пати сам ходил в полицията и сам с последно предупреждение независимо дали са ме били или аз сам бил някого смятаи пак и тои не идва на даскало и тя не е от тук идва си само лятото и през ваканциите (не говоря за сабота и неделя)

Тузара,намали си картинката в подписа!!!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен
    Град
    София
    Еми след като те харесва не схващам къв е проблема???Вместо да сте щастливи ,щото са ви споделени чувствата кво се вкарвате в некви филми...детинска работа..
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си