- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- v temata za oralnata lubov.......
Tam nqkoi vi pita6e kak moje da se predpazi .No az sam po neprosvetlena i iskam da vi pitam kakva e veroqtnosta da hvane6 ne6to ot pravene na takava lubov.ako i dvamata partniori sa zdravi moje li da se hvane ne6to???Ili moje bi trqbva da ima 1 zarazen ,za da se zarazi i drugiq.I tiq infekcii trudno li se prekarvat.Az imam merak , no se pritesnqvam za Tiq ne6ta, da ne stane ne6to , vapreki 4e frenda e zdrav sas sigornost.I ako ima nqkoi deto si e izpatil , molq da kaje kak e stanalo , i dali trudno se prekarva?
Predvaritelno blagodarq , i se izvinqvam za "tapite vaprosi" (spored nqkoi potrebiteli na foruma)
ми пак може да подхванете инфекции, по принцип се премахва достатъчно бързо ако подхванеш някоя такава инфекция, ама може да има осложнения, така, че по-добре да използвате презерватив
а той да използва ли презарватив докато ме лиже?!?! хаха
Вие ако така се замисляте за нещо толкова дребно...Разбирам да е някой за една нощ да се притесняваш ама щом знаеш че е здрав-действай,не мисли толкова
![]()
...it's WilD ObseSSioN...
=D>Първоначално написано от Scandalous_lady
![]()
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
Можеш ли да хванеш шарка от здрав човек? Положението е същото - глупава ли си!?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от Russian Mafia Boss
хахаха ебати отговора![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ne sam glupava , ako bqh nqma6e da pitam , i da sam kato pove4eto pikli na moita vazrast deto se ebat s vseki sre6nat bez da im dreme i pravqt svirki na reD. Posle OOO, Bremenna sam , Zarazila sam se_ami kato sa tolko tapi neka da ne se informirat![]()
hehhehe , mi moje i tva da stane
![]()