Значи преди малко прочетох темата по-горе : Help me !!! ... става въпрос за момичето, което се целува с един , обича друг и т.н. ..... всички я оплюват , че била каква ли не .... честно казано и аз самата съм на мнение , че това момиче постъпва доста к*****ски и не го одобрявам , а и не го и разбирам ... но преди няколко дни ми се случи нещо идентично с разликата, че тогава не ставаше въпрос само за целувки и обикновено натискане, а момчето си искаше секс .... аз между другото само да отбележа, 4е преди време бях много много влюбена в него и той е наясно със ситуацията, та явно си мислеше , че съм му едва ли не в кърпа вързана ... да, ама не ... щастието не му се усмихна ..... Но мисълта ми беше, че докато това момче се опитваше едва ли не да ми свали дрехитеи, в един момент ,когато го спрях и така да се каже го отрязах, той започна да ми говори колко много обичал неговата приятелка ... аз направо му се изсмях ...защото в моите очи той наистина е смешен . Аз лично не мога да си обясня как може да обичаш приятелката си толкова много , но да искаш да правиш секс с друго момиче ,, как може дори и да ти минава през ума да го правиш ... това не е просто целувка или прегръдка и за да изневриш като правиш секс със друг си е доста сериозно, особено на нашата възраст .... и пак повтарям , че аз не съм случайно момиче, а с него си имаме стара история ... Та кажете ми щом като момиче, което прави подобни неща е к***а, как се нарича момче, което прави същите неща ?