- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- I SQ KVO??
hodih s edno momche 1 godina i skysahme po neizvesna prichina to me zarqza pod tipichnoto upravdanie che iska da e sam.i az napravih typata greshka sled tri dena sled kato skysahme poneje imah nujda ot uteha da trygna s drug i s qmn sajelqvam zashtoto toi e iskal da se varne pri men obache az sym go otblysnala po tozi nachin i sq mn sajelqvam. i sega sled dva meseca sled kato skysahme az mn sajelqvam i mu go kazah i mu kazah v ochite che oshti go obicham i che iskam da sym s nego i sym sig i che toi me obicha obache ne iska da go priznae.predi vreme toi mi kaza che kakvoto i da stane toi nqma da se varni pri men ne mi kaza prichina pitah go oshti li me obichash toi kaza da, i sega qvno ne iska da se saberem samo i samo zashtoto e inat i taka si e kazal.
I SQ KVO AZ KAKVO TRQBVA DA NAPRAQ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spored men nqma6 kakvo da napravi6 i sama si si vinovna 4esno kazano kolkoto i gadno da ti e . Moje bi mu e trqbvalo vreme da si izqsni 4ustvata k1m teb za6toto vse pak tova e 1 godina vse bi iskal malka po4ivka no ti vednaga si oti6la v pregr1dkite na drug . Nqma6 priqtelki i priqteli koito da te ute6at li ? A osven ti da nastoqva6 vse pove4e 4e da se opravite dr na4in ne vijdam ili da go napie6 i togava da se opravite![]()
![]()
![]()
![]()
Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш
3 дена
бре това ще да е рекорд. Че като си имала нужда от утеха да беше ревала, а не веднага да се хващаш с друг.
"ne mi trqbvat mn priqteli stiga mi samo edin ama istinski" toi beshe moq istinski priqtel dr mi fr-ove sa samo za kupona.sreshtat se i nqkoi po razlichni ama kvo te pochvat da mis a praqt na int pochvat da me uspokoqvat i mi kazvat velikata replika nedei da plachesh toi ne te zaslujava vse edno i sashto iskam nqkoi koito da mi kaje neshto po razlichno![]()
тва което ни пишеш на нас хората вав форума му го кажи в очите ако е разброно и свясно момче ще се саберете ако не е........(но комент)![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money
ами като искаш друг отговор просто им задай ключовия въпрос "Защо?", да почнат да развиват теми защо не те заслужавал и т.н. Така темата ще придобие съвсем друг смисълПървоначално написано от Анонимко
ПС: за това което каза lesistar
какво означава ако е разбран. та те са скъсали(след 1 година заедно) и тя на 3-тия ден е тръгнала с друг. чесно ако беше направила така бившата ми приятелка не само нямаше да се съберем отново ами и нямаше и да и проговоря повече
vinovna sym priznavam i iskam da si go vyrna ama qvno nqma da moga ochakvah da chuq ot vas neshto po razlichno ama qvno tva e istinata typa sym i tva e nqma da si go varna![]()
![]()
След като той те е зарязал с това оправдание и после е казал че искал да се съберете явно просто е искал време за себе си.Ако го беше попитала колко време иска да е сам и дали ще имаш шанс после може би нямаше да тръгвап с друг но станалото-станало.Сега след като ти е казал че каквото и да става неможете да тръгнете пак нямаш друг избор освен да го забравиш и да си намериш друг.Не е последното момче на земята в крайна сметка![]()
just a kid۵
Prosto budi po nastoqtelna,sled kato ti e kazal 4e te obi4a moje bi e vupros na vree da se suberete...![]()
pusni mu raina ot edin inat i dano mu doide akyla
da tva det si go napravila e mega tupo xaxaxxaaxxax abe nqmam dumi i toi 2 sig ebati utexata ti e dalПървоначално написано от ХодещСъвет
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
da be se edno da pusnish 4alga na 50 cent primernoПървоначално написано от vvs_go
da ama prez tva vreme koeto go chakam toi moje da me zabravi pak i az go chakam vechi treti mesecПървоначално написано от fantasigirl
mda !Първоначално написано от HYPE
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Ебати как и се нахвърлихте, всеки бърка понякога. Изобщо , ама изобщо не оправдавам момичето, но не смятам, че е курва, защото е постъпила тъпо. Много сте лоши![]()
mi nz ko tra da napravi6 no nikoga ne se barza tolkowa tuk ti e gre6kata
Tu es un r
Нищо няма да е така, както е било преди, дори и да ти прости и да се върне при тебе. Не знам, но най-добре е да забравиш за това, да си вземеш поука и да продължиш напред.
Да ти кажа бях в подобна ситуация и мога да ти кажа,че си постъпила съвсем правилно.Аз постъпих точно по този начин както казват другите.Не си търсих никой,чаках го и какво стана?!Точно след 2-3 дена си намери друга...
Така че мога да ти кажа,че си постъпила прекрасно!Така се е случило забравяй го!!!
turga6 si noja,rejej si venite,besi6 se,ska4a6 ot nqkade...
..ima tolkova mnogo na4ini 6tom se nujdae6 ot uteha![]()
![]()
burzo lesno efikasno
![]()
![]()
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Брей как успя да изтраеш 3 дена що направо на 3 час да беше тръгнала с друг според мен ако наистина си го харесвала едва ли би направила такава тъпа грешка ако наистина си държала на него но то си е проличало че не ти пука сама си си виновна...
The bitch is hungry she needs to tell so give her inches and feed her well...
momi4e za kva obi4 za kvi 4uvstva za kvo govori6 ti we!3 dena-mn burzo prejivqva6 starata liubov sa si otvori o4ite-ako toi ima dostoinstvo 6e kaje tva be6e gre6ka koqto ne trqva da se povtarq i nqma da te pogledne!Posle vurvi i si tarsi utexata na nqkoe besilo!
До всички, които осъждате момичето:
НА ЧУЖД ГРЪБ И 100 ТОЯГИ СА МАЛКО. Вие перфектни ли сте, винаги ли сте били коректни спрямо другите, или умеете само да виждате треската в чуждото око, но не виждате гредата в своето? Както и да е...внимавайте обаче да не ви се случи нещо подобно и от обвиняващи моралисти да се превърнете в обвиняеми!
До авторката: Объкана си и според мен трябва първо сама да решиш како искаш и после да действаш...иначе рискуваш точно това - да съжаляваш. Всичко хубаво ти желая![]()
Пффффф, къв ви е проблема на всички? По Дяволът, той я е зарязал с жалкото оправдание "'щото предпочитам да съм сам". Мисля, че дори и кучето ми може да измисли нещо по-умно. После пък по някое време бил решил, че все пак не иска да е сам. Еххеее... голям сладур, тя какво трябва да седи и да го чака да му скимне, че иска пак да ходят ли? Ми ако утре пак реши, че "иска да е сам"?!
И к'во като са минали само 3 дни? Голям шпек, щом за 3 дни е намерила подходящия човек - здраве да е. Другия да го духа. Нерешителните хюмнета не ядат големия пай в тоя живот.
ei ei ei ne vikai te bemersi na teq koito me razbraha i mersi na teq koito me uprekvaha ama vinovna sym znam priznavam go priznah go i pred nego prosto iskah da vidq mnenieto i na dr hora to se vidq che nqma da si go varna
razbrah si greshkata i ne bih q povtorila pak.i si namerih dr zashtoto imah nujda ot uteha pak i s nego bqh samo dve dena na vtoriq den skysahme.istinski syjelqvamama kakto i da e zaebi
vinovna sym zaslujavam si go MERSI VSE PAK
![]()
Ми,ти си си виновна.Щом ти не знаеш какво трябва да направиш,аз ли да знам?
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!