.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Провокирано от : Help me !!!

Значи прочетох темата по-горе : Help me !!! става въпрос за момичето , което се целува с един , а обича друг и т.н..... Всеобщото мнение , включително и моето е , че момичето се държи доста к*****ски .... Но я ми кажете как се нарича момче, което се държи по абсолютно същия начин с разликата , че при него не става въпрос само за целувки и натискане , а за секс .... според вас какво трябва да е едно момче, за да повтаря колко много обича приятелката си докато се опитва да свали дрехите на някое друго момиче ??? искам да разбера какво мислите вие, защото на мен ми се случи само преди няколко дни и като започна да ми говори за приятелката му и му се изсмях .... естествено щастието не му се усмихна,не му пуснах ( да не съм луда) момчето си беше направило погрешни планове, но както и да е .. Интересно ми е какво мислите вие, защото за мен това определено не е нормално ... и да допълня, че аз не съм случайно момиче, с него имаме стара история , но той казва , че "МНОГО СИ ОБИЧА неговата приятелка " , така че се предполага, че към мен няма нищо, или се лъжа ...

Guest
    извинявам се за това, че съм пуснала темата 2 пъти , просто чак сега видях , че първия път е станало .... нещо ми зацикли компа и мислех, че се е изтрило преди да го пратя .... не се нервирайте ,моля

не задължително той може да я обича и да има чувства и към тебе

Мега фен Аватара на koalka
    За мен е боклук и тъпанар.К***ар не може да кажа, че е, защото и двете момичета могат да не знаят, не е задължително да са к***и.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Като ти е казал, че много обича приятелката си чак като е видял, че нищо няма да стане, най-вероятно го е използвал, като извинение че не е положил достатъчно усилия да те... Това момче силно ме съмнява да изпитва каквото и да било към теб. Ти си му била поредната възможност за забавление.

Град
    Vraca
    сваляч,ебач,играч и женкар за момичетата които ги е яд че не е техен е жиголо. Като едната го резен му секва самочуствиеот. У враца по лесно става със ксиновете :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    kyv li mi spored men naiven i neobigran

Град
    v zadnika ti
    dobre 4e ne s1m tak1f k*r kato nego

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си