.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    v's_g_16f
    Guest

тъпи клюкарки

Писна ми!Егати тъпите клюкар(к)и имам в класа(10 клас съм).Сложих снимка на мен и гаджето ми на скайпа си и сега (имам скайпа само на 4 съученички) те само ме разпитват злобно и подмятат че бил грозен и т.н.И на училище ще ме дразнят сигурно,заедно с останалите...Какво да правя?

Град
    Vraca
    кажи им е кво еи бърка като те питат за нещо кво сте праилис него. И ако ти кажат че е грозен не им обръщай вниамние-ти имаш гадже те не. 10 лева че думата завист ще си загуби занчениеот в тоя топик от твърде много повтаране ма то е ясна Ко те бърка-супер си е и си е твой па те да лаят
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Kvo ti puka che nqkvi si tam ot klasa ti ne haresvat gadjeto ti... Vajnoto che ti si go haresvash!! I da ne ti puka kvo shte ti kajat, prosto ne im obryshtai vnimanie i tova e! Vse pak vseki si ima vkus otnosno mom4eta i t.n !

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Що не им теглиш по една ако ти кажат нещо. Той си е твоят избор, за теб е перфектен, на тях щом не им харесва - ами да го духат! Не си го избирала за тях, а за себе си!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Не разбирам защо обръщаш внемане на хора като съученичките ти.Това си е твоето гадже и ти си го харесваш такъв какъвто е .Следователно злобни коментарите на околните не трябва да те нараняват.Живей си живота и да не ти пука-завистливи хора под път и над път.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен
    Гордо главата на горе и да не ти пука!
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Град
    Там, където е сърцето...
    Абе я не им обръщай внимание, ти ходиш с него не те нали?!! Е за такива като тях ми е подписа. Просто ти завиждат че си имаш гадже не им се връзвай!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Ето няколко правила как да се справиш с клюкарките. Можеш направо да им го кажеш.
    1во. Разбират, че ходиш с някого: "Сега ли разбрахте?! Ама вие сте толкова old fashion! Всички вече знаят без вас!"
    2ро: Питат те за него: (ако може класа да те чуе като им заявиш ведро и усмихнато) "Няма проблеми утре ще ви изготвя доклад на тема мен и моето гадже! Изглежда на вас ви липсва материал по тази тема..."
    3то: Приятелят ти е грозен: "О боже мой, имате ужасен вкус! Страхувах се да ти кажа, че този лак за нокти не ти ходи, но не знаех как ще го приемеш! Тази блуза не отива на тена ти, а тези обувки правят краката ти патешки... Но няма проблеми предвид обстоятелствата ви прощавам... Не сте вие виновни, че не разбирате от красота!"
    Може и да не кажеш това, но никога не си губи съмочувствието! Усмихвай се, бъди ведра и да не ти пука! На тях им доставя удоволствие да те гледат как се гърчиш. О недей да го правиш, моля те, ще се изложиш.
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Град
    Vraca
    имнаш гадже-добра си в квот си доре,имаш свой изглед на нещата:кво ти пука квао иамт могат и мислат другите
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си