.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    ПрИ АнГеЛиТе В нЕбЕтО...

Много спешно,подарък за рожден денн-не мога да избера!

Хора,значи на 5 юни една от най-добрите ми приятелки има рожден ден и аз не знам какво да й купя! Тя е по-така мъжкарана,точно това ме затруднява! ПлС дайте идея! [-o< Чакам отговорите ви!
    Благодаря предварително!

Град
    София
    Еми и мойта приятелка е така и ама аз в момента не търся точно подарък а по скоро нещо само от мен от сърце а пък на твоя проблем може и да мога да помогна ама зависи колко мъжкарана е приятелката ти .Може да и вземеш някаква дрънкулка от УМБОПО или пък има супер интересни плюшки в АРТБОКС а може и двете +букет от балони с хелий става супер подарък.

Град
    ПрИ АнГеЛиТе В нЕбЕтО...
    Eми тя не си е пускала косата никога,не облича поли и рокли просто ти си направи сметка...Не трябва да са некфи джунджурии.Все пак благодаря за отговоря от няколко дена го чакам! аа и много ще се радвам ако успееш да ми помогнешш!

denislav.92
    Guest
    Ами мила виж сеге,ако разполагаш с повече средства, например може някакво Мр3 да и купиш ако няма,или нещо подобно, поразпитай и виж.Дано да успееш!

Tiko
    Guest
    Според мен щом е мъжко момиче значи слуша Pink. Ако съм познал купи и някаква шантава или щура тениска и някоя шапчица! Ако не съм познал, значи и купи някакъв сувенир. \/ Дано да съм ти бил отполза.

Емии отиди в "На тъмно"-има хубави работи. Е,зависи от кой град си,де...Албум на любимата група/певец също става.

Град
    ПрИ АнГеЛиТе В нЕбЕтО...
    Пффф тя има всичкоо!
    А и живея в Шумен препоръчайте ми нещо от там!Вече си блъскам главата от стена в стена за да измисля нещо!

Град
    София
    ЕЕЕ значи щом си от Шумен и мойте предложения отпада и НА ТЪМНО отпада обаче съм сигурна че даже и в шумен има магазинчета за сувенири.То не е задължително да е нещо лъскаво.Много добре разбирам каква и аз не съм по роклите обаче има разни дрънкулки дето стоят на по мъжки момичета примерно (както правят в УМБОПО) може да и вземеш на една кожичка някаква сребърна или друга джиджавка примерно ангелче,катинарче или нещо низано знам че звучи зле обаче се получават много сполучливи неща аз съм пълна и винаги се радвам на нещо ново.Другата идея с тениската на група също става ако си пада по метал и т.н. ама това с диска не е идея щото сега кои си купува СD-та като можеш да си дръпнеш нещо.Другото което е един голям пъзел да се помъчи или нещо за стаята плюшка ,интересен часовник по шарен не някакъв от 15век. : \/

ne e vajno kakvo vajno e da e ot s1rce makar 4e mn malko hora go ocenqvat tva naposled1k p1k ina4e moje6 da i zeme6 nqkva grivna ne6to koeto da go nosi ili da sa organizirate s friends i da i kupite nqkoi po sk1p podar1k lanec ne6to zavisi nz kvo haresva tq..

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Вземи и готин ключодържател. Не от тези плюшките, а от тези които са стилни и са метални и се продават в хубава кутия, сещаш ли се?

Цитирай Първоначално написано от Tiko
    Според мен щом е мъжко момиче значи слуша Pink. Ако съм познал купи и някаква шантава или щура тениска и някоя шапчица! Ако не съм познал, значи и купи някакъв сувенир. \/ Дано да съм ти бил отполза.
    И аз съм за тениската!За 15 лева можеш да и направиш тениска на любимата група www.portokal.net Не си споменала на колко години ще става.Обикновено,ако е на 13-14 може да и вземеш някаква гривна,обеци или ланче.....Успех!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Град
    ПрИ АнГеЛиТе В нЕбЕтО...
    Благодаря на всички за отговорите.Особено на...оф не моа да се сетя дето каза да се организираме и да й купим нещо по -скъпичко.Аа и гривничката от кожа е добра идея някъв череп с костите отдолу например или метален ключодържател пак с череп.Много ви благодаря честно супер сте!

Град
    София
    Да кажеш после кво сте измислили

Град
    ПрИ АнГеЛиТе В нЕбЕтО...
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Да кажеш после кво сте измислили
    [/b]Естествено,че ще кажа,че как

Град
    ПрИ АнГеЛиТе В нЕбЕтО...
    И така с общи усилия-ваши и наши избрахме подарък.
    Черен скейборд-череп с кости,същия ключодържател,гривна,тенис ка и герданче.
    Правилен избор ли е?
    П.П:Това е подарък от 3-ма души.Парите не са само от мен.То ест общ подарък.

Град
    София
    Е браво супер идеи мога да давам ама като трябва аз да купувам( скоро) нищо не мога да измисля а я сподели колко ви излязоха тия нещица :P

Град
    ПрИ АнГеЛиТе В нЕбЕтО...
    Излезе ни за 90 лв. понеже скейборда не е марков./30лв от един човек,но ест. родителите плащаха /

Guest
    Хаха ти си добре вече аз хич не знам какво ще правим нещо подаръците взеха много да си приличат и трябва да мислим нещо оригинално пък ние сме само двама души

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си