.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Град
    Not In Here :)

В период на раздяла... Кфо се прави...

Няма значение защо сме в такъв период, аз си знам и знам че съм адски виновен, но не е там въпросът... та кфо се прави в такъв период, да й се обаждам ли или да я оставя да премисли нещата... много ми липсва момичето ми и адски съжалявам за грешката си, ама....

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Виж найстина така е гадно и измъчващо....просто се вижте и си кажете колко се обичате и че не можете един без друг и че ще опитате отново и този път няма да повтаряте грешката си нещо такова по добре и се обаждай

Мега фен Аватара на sasha_90
    Обади й се и й се извини!

Град
    Пловдив

Re: В период на раздяла... Кфо се прави...

Цитирай Първоначално написано от n03
    Няма значение защо сме в такъв период
    Има значение и то голямо ама ако си мн виновен по добре се обаждаи(но не прекалявай)за да не си помисли че не ти пука и че не съжаляваш за раздялата ви!Ако я видиш поне и се усмихни-не я отминавай просто така!

Обади и се и я покани да излезете някъде,не се обяснявай по телефона а и кажи всичко очи в очи на някое тихо местенце.Добре звучи това- моето момиче,можеш да и го кажеш.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от anet
    Обади и се и я покани да излезете някъде,не се обяснявай по телефона а и кажи всичко очи в очи на някое тихо местенце.Добре звучи това- моето момиче,можеш да и го кажеш.
    подкрепям

Guest
    [quote="Анонимко"]
    Цитирай Първоначално написано от anet
    подкрепям[/quoteгоста бях аз

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Обади й се и й се извини!
    И аз мисля, че това трябва да направиш, но не прекалявай, за да не станеш досаден.Трябва да й дадеш малко почивка, както ти каза.

Супер фен Аватара на Barbie
    Прояви постоянство. Трябва да разбере колко държиш на нея. Бори се за момичето си, въпреки че си сгрешил. Четох ти миналата тема. Извинявай се докато не ти прости.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Преди 2 години и половина с моя си дадохме такъв период-седмицата преди и след Коледа. Той на 4-тия ден ми се обади да ми пожелае Весела Коледа. Аз противно на другите мисля, че тези периоди са подходящи не за обяснения, а за размисъл. лично аз тогава се издразних, защото той наруши уговорката ни. И без това след 2-3 дни щяхме да се видим. Когато не го искам-аз наистина не го искам. Не е просто фарс, за да му стана интересна, а наистина искам да осъзнае вината и грешките си. Нека минат няколко дни и тогава й звънни или просто изчакай деня на уговорката ви.

Голям фен
    Звънни и!
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Ти беше онзи, който се е натискал с друга мацка...

Ами, звънни и след 5-6 дена. Подкрепям Барби.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

^^puh4e^^
    Guest
    Zavisis ot gre6kata ti.... . Ako ne e mn seriozno- iz4akai malko...No ako e ne6to po seriozno, ne ostavqi ne6tata taka- poiskai da se vididte ( moje bi za posledno) i da SI IZQSITE VSI4KO! Ima 2 varianta- ili kusate ili se sdobrqvate uspeh \/

Град
    София
    Няма такъв период. Ако се съберете пак , пак ще скъсате, а скъсате ли пак така и ще бъде докато накрая на единия не му писне и не заживеете сами със спомените.

Obadi i se,pokaji i kolko q obi4a6.

Град
    София
    Обади и се и я навии да се видите и да се разберете. Ако ли не - действай по телефона, обясни и колко искрено съжаляваш, че си разбрал грешката си и няма да я нараниш повече, докажи и колко много я обичаш с някой и друг романтичен жест и така. Но задължително действай ако не искаш да я изгубиш
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от solveig_m
    Няма такъв период. Ако се съберете пак , пак ще скъсате, а скъсате ли пак така и ще бъде докато накрая на единия не му писне и не заживеете сами със спомените.
    не е баш така. След споменатата от мен случка е имало раздели, ама принудителни(казармата). не сме искали да късаме и прочие. мисля, че той си направи нужните изводи и беше полезно и за двама ни.

Град
    Not In Here :)
    Прочетох коментарите и като цяло мисля да действам с романтичните жестове... подготвил съм една картичка с стихче и наша мн готина снимка, доставка на цветя у дома, е такива щуротии а иначе за извиненията - мноооого й се извинявах, цял ден, след като й казах мн се надявам да ми прости, иначе нз кфо ще правя... е все пак съм само на 19, то сега започва животът

Ако си сгафил нещо и се обади и се извини. Опитай с някой хубав букет. Обаждай и се, сутрин и вечер, ако не ти каже, че и досаждаш. Говорете си приятелски. Не я притискай, но и показвай, че ти пука и ти е гадно, че не сте заедно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    то тя кво да мисли щом сте разделени почвай да си търсиш друга
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Ти беше онзи, който се е натискал с друга мацка...

Ами, звънни и след 5-6 дена. Подкрепям Барби.
    С 2 ръце съглсен и с двете мацки :>

Леко си виновен, но не е нещо фатално. Обади и се, питай я дали иска да излезете, ако ли не, давай по тел.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    obadi i se ,no bez da dosajda6.neka razbere 4e moje6 i s neq i bez neq no vsa6nost q obi4a6
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми