- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В период на раздяла... Кфо се прави...
Няма значение защо сме в такъв период, аз си знам и знам че съм адски виновен, но не е там въпросът... та кфо се прави в такъв период, да й се обаждам ли или да я оставя да премисли нещата... много ми липсва момичето ми и адски съжалявам за грешката си, ама....![]()
Има значение и то голямо ама ако си мн виновен по добре се обаждаи(но не прекалявай)за да не си помисли че не ти пука и че не съжаляваш за раздялата ви!Ако я видиш поне и се усмихни-не я отминавай просто така!Първоначално написано от n03
Обади и се и я покани да излезете някъде,не се обяснявай по телефона а и кажи всичко очи в очи на някое тихо местенце.Добре звучи това- моето момиче,можеш да и го кажеш.![]()
подкрепямПървоначално написано от anet
[quote="Анонимко"]подкрепям[/quoteгоста бях азПървоначално написано от anet
![]()
И аз мисля, че това трябва да направиш, но не прекалявай, за да не станеш досаден.Трябва да й дадеш малко почивка, както ти каза.Първоначално написано от sasha_90
Прояви постоянство. Трябва да разбере колко държиш на нея. Бори се за момичето си, въпреки че си сгрешил. Четох ти миналата тема. Извинявай се докато не ти прости.
Преди 2 години и половина с моя си дадохме такъв период-седмицата преди и след Коледа. Той на 4-тия ден ми се обади да ми пожелае Весела Коледа. Аз противно на другите мисля, че тези периоди са подходящи не за обяснения, а за размисъл. лично аз тогава се издразних, защото той наруши уговорката ни. И без това след 2-3 дни щяхме да се видим. Когато не го искам-аз наистина не го искам. Не е просто фарс, за да му стана интересна, а наистина искам да осъзнае вината и грешките си. Нека минат няколко дни и тогава й звънни или просто изчакай деня на уговорката ви.
Звънни и!
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ти беше онзи, който се е натискал с друга мацка...
Ами, звънни и след 5-6 дена. Подкрепям Барби.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Zavisis ot gre6kata ti..... Ako ne e mn seriozno- iz4akai malko...No ako e ne6to po seriozno, ne ostavqi ne6tata taka- poiskai da se vididte ( moje bi za posledno) i da SI IZQSITE VSI4KO! Ima 2 varianta- ili kusate ili se sdobrqvate
uspeh \
/
Няма такъв период. Ако се съберете пак , пак ще скъсате, а скъсате ли пак така и ще бъде докато накрая на единия не му писне и не заживеете сами със спомените.
Obadi i se,pokaji i kolko q obi4a6.![]()
Обади и се и я навии да се видите и да се разберете. Ако ли не - действай по телефона, обясни и колко искрено съжаляваш, че си разбрал грешката си и няма да я нараниш повече, докажи и колко много я обичаш с някой и друг романтичен жест и така. Но задължително действай ако не искаш да я изгубиш![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
не е баш така. След споменатата от мен случка е имало раздели, ама принудителни(казармата). не сме искали да късаме и прочие. мисля, че той си направи нужните изводи и беше полезно и за двама ни.Първоначално написано от solveig_m
Прочетох коментарите и като цяло мисля да действам с романтичните жестове... подготвил съм една картичка с стихче и наша мн готина снимка, доставка на цветя у дома, е такива щуротииа иначе за извиненията - мноооого й се извинявах, цял ден, след като й казах
мн се надявам да ми прости, иначе нз кфо ще правя... е все пак съм само на 19, то сега започва животът
![]()
Ако си сгафил нещо и се обади и се извини. Опитай с някой хубав букет. Обаждай и се, сутрин и вечер, ако не ти каже, че и досаждаш. Говорете си приятелски. Не я притискай, но и показвай, че ти пука и ти е гадно, че не сте заедно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
то тя кво да мисли щом сте разделени почвай да си търсиш друга![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
С 2 ръце съглсен и с двете мацки :>Първоначално написано от bungle
Леко си виновен, но не е нещо фатално. Обади и се, питай я дали иска да излезете, ако ли не, давай по тел.
obadi i se ,no bez da dosajda6.neka razbere 4e moje6 i s neq i bez neq no vsa6nost q obi4a6
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™