- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Харесва ме, а ходи с друга...
zdraveiteaz sam na 13 i xaresvam edno mom4e ot nqkolko godini.i toi me xaresva no sega sqka6 zapo4na dame drazni kato ve4e ima druga.kak da postapq
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
RaDvAm sE .... za6tOtO SAm Na VraGovEte Si V gLaVaTA a NE V kRaKaTa
get on with it!
О,от няколко години го харесваш?На 9 ли започна?![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ami qvno si 4akala dosta vreme.Vzemi ne6tata v svoi ruci i govori s nego,puk moje i da stana ne6to.Uspeh!!!![]()
говори с него ,но щом има друга едва ли е за да те дразни
Детска история...на 13 и вече във филми се вкарват.Моят съмет:иэживей си детството ,щото си доста малка ,пък има време да мислиш эа момчета.
[size=7][b][u]fosse cos
Ти го харесваш,тои те харесва и кво?Гаджета ли означава това?Или просто,че се харесвате и ти се дразниш?Ами да те светна,че човек не може да се възхищава на всички...има хора,които дразнят...а и темата не е много ясна щото като не го понасяш не говориш с него...тва е...кво друго...
Момчетата няма да свършат пък и ти какво му доставяш удоволствието да го зяпаш с приятелката му,да не са кифла с мармалад?![]()
AMAN!
Даа, вече има друга...
Той няма чувства към теб.Не би ти го причинил, макар че е само на 13.
Не е нещо специално явно. Т.е. ти не си нещо специално явно, за него![]()
abe toi ako te haresva6e 6te6e li da e s druga? q pomisli malko?
Първоначално написано от ™G-Baby™
Абе щом вече има друга, значи вече не му пука за теб! Испуснала си шанса си! Прекалено много време си чакала!!!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!