Zdr, az sym f na 16 i mi e mn zle ;(((
Imam priatel ili po skoro imah i mnogo go obicham i misleh che i toj me obicha no ostanah mn iznenadana i sega mi e mn gadno ne mi se jivee poveche za kakvo da jiveem shtom vseki izminal den ni nosi samo poveche tyga
Kak moja da mi go prichini ;(((
Eto kakvo se sluchi nie sme zaedno ot 3 godini togava az biah na 13 a toj na 18 i beshe mn mil s men - vzemashe me ot uchilishte karashe me do kyshti vodeshe me na teatyr i me celuvashe po buzkata i az mn go obichah
i taka tri godini biahme zaedno toi beshe mn vnimatelen s men i mn me razbirashe i me podkrepiqshe i ne beshe kato drugite da si misli za seks daje nikoga ne poiska da pravim seks zashtoto kaza che sym bila oshte malka a na men mi se praveshe no me beshe sram da go popitam dali iska
I taka snoshti otivam na diskoteka da praznuvam rdto na edna priatelka i vijdam Jeniu priatelia mi s niakakvo momche
I otivam az pri nego i vikam zdr Evgeni shto ne mi se obadi che si na diskoteka milo
I po edno vreme tova drugoto momche kakto go beshe pregyrnalo i mu vika Jeni koq e taia? I niakakvo usmihnato go celuna a toj se opita da se drypne v nachaloto no sled tova i toj go celuna PRED MEN!!!
Ne znam kakvo da pravia az naistina go obicham vypreki che e gej i ne moga da poviarvam che sym obichala gej celi tri godini
toj mi prizna che v nachaloto e bil s men samo shtoto tehnite sa go podozirali i tn
Hora, kajete kakvo da pravia ako niama da sym s nego niama da sym s nikoj i ne iskam da jiveia no dali shte sym shtastliva ako prodylja da sym s nego i drugia zashtoto toj niama da se razdeli s nego?