imam mnogo golqm problem v lubovta.vlubena sam v edin muj koito e na 33 godini.az sam mnogo po malka.toi sega jivee v 4ujbina sas priqtelkata si,no te 6te se razdelqt ,toi ne iska da e s neq,no ne moje da q ostavi za6toto tq nqma kade da otide ako ne e s nego.pi6a si s nego ot mn vreme.toi e nai-straxotniq muj koito sam sre6tala,nai-krasiviq,nai-nai-nai....ujasno mnogo sam vlubena v nego.vseki den mislq za nego.kogato si govorim toi kazva 4e mu e mnogo priqtno,xaresva me,interesna sam mu.mnogo go obi4AM.no za sajalenie moje bi ni6to nqma da se polu4i.toi e tolkova dale4e,nqma da si idva skoro.a az ne moga da spra da mislq za nego.prekrasen e.znam 4e mejdu nas bi moglo da se polu4i ne6to za6toto ima ximiq.i fizi4esko privli4ane...no... ne znam....razlikata v godinite,razstoqnieto,priqtelkata mu.vsi4ko e mejdu nas.kak da spra da mislq za nego????????kakvo da pravq.ako poddarjame vrazka o6te izvestno vreme sam sigurna 4e toi 6te se vlubi v men ,no ot druga strana ako ne6tata stanat seriozni ne znam kakvo 6te pravim.........offf ne znam,daite mi savet MOLQ VI