- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo da napravq?
Sa 6e vi razkaja edna istoriika...dulgi4ka e (dano da ne vi e mn tupo) Takaaa...az sum 8 klas, a v na6to daskalo ima edin super super super hubav ot 12-ti. Negovata bratov4edka e v na6iq klas i e mn mili4ka i sladka. Kazah pred neq kolko e lovely viktor i tq mu kazala, 4e edna ot neiniq klas mn mu se kefi...I taka...Nadeto seki den se vijda6e s nego v daskalo i sa si govorili za men...tq i drugite i friendki sa mu razkazvali kolko sum sladka i... kvi golemi cici imam...te mi kazaha 4e toi stra6no mn iskal da me vidi, a puk negovoite priqteli znaeli koq sum i neprestanno mu pokazvali..cici...i men mi be6e super stranno ( i o6te mi e) 6toto imam 4uvstvoto, 4e pred nego sum samo nqkvi cici (sorry, 4e povtarqm..cici..) i za tova neprestanno go izbqgvah..i se krieh..vlizah prez zadniq vhod i taka...do predi nqkolko dni, kogato az bqh s bratov4edka mu i go vidqhme, az pak trugnah da bqgam, no drugite mi friendki ne me puskaha..toi hode6e pred nas i nadq go dogoni..sled malko toi se oburna vidq me, izgleda me ot-do i se usmihna
(i az se usmihnah) sled tova trugnah po drugiq put..priqtelkite mi produljiha s nego, samo edna doide s men...sled malko mi zvunna..nadq..az dignah i po4nah da i kre6tq 4e 6e q ubiq i tn, tq se zasmq i..izvednuj 4uh ''alo''-to na viktor...izpi6tqh i zatvorih..sled tova mi zvunna edna druga moq priqtleka..az znaeh , 4e tova pak e toi i..kazah "alo"...viktor: "zdrasti"... az: "viktore,dai mi desi".. toi:"az iskam da si govorq s teb", az: "az iskam da si govorq s desi", toi:''ama az iskam da si poprikazvame", az:"ne moje az iskam da 4uq desi!!!" i toi napravi..uff..i mi dade desi..az i se razvikah i zatvorih...Kogato pak se vidqh s neq i nadq te mi razkazaha kvo e stanalo...toi mn me haresal..i te mu razkazali kak kato me navalqlo,az sum bila s nqkvo bqlo prozra4no potni4e..i cicite mi i rozoviq mi sutien se vijdali
toi mn se izkefil (a az umiram ot sram)...ot togava toi neprestannopovtarql, 4e mi e surdit za onzi put s telefona...i 4e iska da me vidi, za da mu se revan6iram...a zabravih..osven vsi4ko ostanalo toi zavur6i...kakto se se6tate na men mi be6e mn mu4no..toi me be6e pokanil na bala mu..ama az..ne otidoh...i neznaeh kvo 6e stava..misleh si, 4e ve4e nqma da idva v u-6te...No...toi produljava da idva vseki den i drunka kolko mi e surdit...toi ne me poznava puk mi e surdit?!..nz kvo da milsq i kvo da pravq....i taka, nakratko po-gore napisanite sa vuprosite mi + 5 godini razlika mn li sa???
![]()
Милият, сватосан за циците ти. Егати и приятелките имаш.![]()
Иначе... 5 години - много, малко, не е невъзможно. Имам доста познати на твоята възраст, които ходят с 18-18годишни и връзките им са, хм..., доста стабилни.Може и да стане нещо, но във всеки случай се дръж малко по-сериозно, дай му да те опознае, а не само циците ти и разказите на приятелките ти за тях
![]()
Оф, детски истории. Защо не се запознаеш с него като хората? Хем приятелките ти правят всичко възможно да ви съберат, а ти им се сърдиш. Ясно, глупаво е там нещо да му повтарят за циците ти, ама както и да е. Отиди при момчето да се запознаете като хората !!! Какво е това да бягаш и да се криеш от него, мислиш ли, че нещо ще се получи така ако само му се измъкваш? Просто иди при него, нямам друг съвет, а и няма какво друго да направиш, ако искаш да си с него. Разправя, че ти е сърдит, защото иска да те подсети, че трябва да поизлезете за да спре да ти се сърди. Господи, момчето те харесва, какво ти пука? Като отидете на кафе или там някаъде да си поговорите му обясни, че се дразниш на приятелките си, че му разправят само за циците ти, трябва да се откровени от рано.
ОТИДИ ПРИ НЕГО ДА СИ ПОГОВОРИТЕ И ДА ДАДЕТЕ НЯКАКВО НАЧАЛО НА ЕВЕНТУАЛНАТА ВИ ВРЪЗКА!!!
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
5 години не са голяма разлика но ако ще е с теб само заради циците ти...не си струва
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!
И аз мисля такаПървоначално написано от LilitoO
Абе разликата ви не е голяма изобщо. Ама се замисли той дали харесва теб, като момиче или просто се кефи на големите ти цици...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
10x mnogoooo na vsi4ki
Сори 4е досега писах на латиница![]()
ем това е тогава темата трябва да се заключи, а и останалите са мн прави
да 5 години ралзиак е много обикновено се престъпва:пълнолетие-малоетие или пълноелети-непълнолетие което е доста гнуса сцена но в нашата държава е нещо нормално![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ммммммммммм... цици...
abe ti svetli4ka nqma li da porasne6uj mn go haresva6 a pak ne iska6 da govori6 s nego ne moga da te razbera ti si si vinovna
я дай да ги видим тея прословути цици че нещо са много известно разбрах![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Напълно детска история. Замисли се дали би се интересувал от теб, ако не беше всичко, което му е казано и гърдите ти. А сигурна ли си, че не иска да е с теб само заради единя секс?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!