- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- molq vi se pomognete mi da se uspokoq
zdr po4vam napravo s problema imam nujda ot spe6en otgovor.zna4i predi pove4e ot mesec sprah s priqtelq mi polzvahme protivoza4ata4ni sve6ti4ki i prezervativ s nonoxinol9.prezervativa se skasa,toi ne be6e svar6il v men i na vsi4koto otgore be6e kraq na cikala mi(24den ot na4aloto na posledni menzis).pravih si test na 7 i 10 den,doide mi cikala sas zakasnenie ot okolo sedmica ,mina normalno(samo deto na 4 den te4e6e pove4e otkolkoto na 3)no prodalji 6 dni s PMS i 4erveno parvite va,do tuk dobre,samo 4e posle kam 11-12-13 imah leki bolki v korema,posle kam 17-18 nqkade imah kato simptomi na ovulaciq t.e. trqbva da mi doide v ponedelnik-vtornik(4-5 uni)samo 4e tozi mesec imam 4uvstvoto 4e gardite mi sa po-napregnati i me bolqt pove4e ot drug mesec (pove4e zarnata),6iikata na matkata mi pove4eto vreme be6e kato predi i po vreme na menzis(leko meka i otvorena),sega e po tvarda,imah poslednite nqkolko dni leko stranen vkus v ustata i v4era ve4erta izvednaj mi se prigadi,kazaha mi 4e e normalno za PMS imam si i papki po liceto,spomenah ve4e gardite,imam i leki bolki v qi4nicite,sled testovete na 7 i 10 den si pravih i na 21 i 33 den drugi vse sutrin i 4etirite otricatelni spored vas ima li vazmojnost da sam bremenna molq vi strah me e
ne sme lekari vav foruma,tova,koeto moga da te posavetvam e da ti4a6 VEDNAGA na ginekolog!!Hi4 ne 4akai 6toto moje i da ima ne6to!
При положение, че ти е дошло не виждам причина да се пртесняваш. Много ми е чудно как толкова лесно се вкарвате във фимли. Като ви е толкова страх и/или не знаете какви са последствията, просто не правете секс.
Първоначално написано от ani_miss
a taka skarai im se;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
blagodarq za barzite otgovori,prodaljavairte da davate mneniq i molq vi ne me uprekvaite,znam kakvi mogat da badat posledstviqta,zatova pravq sex samo s vaginalni spermicidni sve6ti4ki,spermiciden prezervativ,samo nqkolko dni predi da mi doide i toi vapreki prezervativa ne svar6va v men no vse pak poneje ne sam imala podobni simptomi do sega vzeh da se trevoja...samo kajete spored vas imam li povod ili ne
Абе жена!Няма как да си бременна!Сигурна съм 100%! ! ! Може да ти се гади,да те болят зърната и т.н. от много други неща!НЕ СИ БРЕМЕННА!Само си хабиш нервите..пф пф![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Не. И все пак ние не сме лекари. Като се притесняваш толкова отиди на лекар.
Не си бременна. 1 въпрос-как разбираш кога шийката на матката ти е твърда, отворена и т.н.
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 3:44 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Не си бременна. 1 въпрос-как разбираш кога шийката на матката ти е твърда, отворена и т.н
po princip kato vkara6 edin ili dva prasta q napipva6,az go otkrih kato si postavqh tamponi
btw predi 5 min govorih po tel s ginekolog i toi kaza 4e nqmam povodi za pritesnenie i da 4akam da si mi doide normalno i malko se uspokoih
Ето това за шийката на матката вече не го разбирам, защото доколкото знам тя е доста навътре, по принцип и тампоните не стигат до там, те се поставят в самото влагалище. Иначе по мои прости изчисления трябва да е на около 15см от входа, защото понякога при секс когато боли и членът на партньора е по-голям, болката е защото той се опира в шийката на матката. Иначе коя съм аз да съдя откритията от собствен опит, но това е което аз съм чела. Не съм правила собствени проучвания. Нищо лично.![]()
Офф нито ти закъснява....Кво са филмираш???Тфа гърдите ти да са по-стегнати или да те болят 1 седмица преди да ти дойде е нормално.Просто явно сега си филмираш и го усещаш по-осезаемо
Тва за шийката на матката-без коментар
Така че спокойно момиче-НЕ СИ БРЕМЕННА!
![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
Ползвала си противозачатъчни свещички, не е свършил в теб, дошло ти е, правила си 4 отрицателни теста...и питаш дали си бременна?Не.
![]()
ммммдаааа бременна си в 13тия месец очакваме скоро да ти се роди мозък. а и следващия път ползвай по-надеждни презервативи.....бронирани... ..подсилени с тел и нитове за допълнително удоволствие..след употреба измий и подсуши с кърпа за да не ръждяса
Пазили сте се, дошло ти е, 4 отрицателни теста, какво повече искаш? Няма никаква възможност да си бременна. Стига сте се панирали за глупости, още повече без причина.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
malkoto_sladur4e znae nai dobre rodi onq den nqkolko 4aveta i vratna nqkolko kavala i na tqh![]()
![]()
![]()
![]()
You are Misleading and or Homosexual