- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kefi li vi e taq roklq
Ne sa suobrazeni cvetovete.I e napravena kolkoto da se otreje ot vsqkude ,da ima pove4e golo,no i tova ne e napraveno kato horata,mnogo o6te ima da se izpipva po tazi roklq
napravi q ti togava ovca tapaПървоначално написано от sun_flower
![]()
Някъде из темата видях рокли на Elie Saab, които ми харесват. (Аз по начало съм любителка...)
Всичките са .. доста грозновати...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
naprotiv koito kazva 4e roklite za grozni nqma vkus ...da naistina ima i po hubavi ama si4kite rokli(modeli)mnogo mi haresvat i momi4eto e mn hubavo ee ima i nqkolko pylni momi4eta ama nemoje si4ki da sa idealni kat vas ni6to li4no de...![]()
Ne bi mi predstavlqvalo problem da q napravq mnogo po-dobre.Ako is milislish,4e kato me nare4e6 ovca tupa,6te me zasegne6,luje6 se.Ne se vpe4atlqvam ot hora,koito qvno ne razbirat.Ne 4e te interesuva,no maika mi e edna ot nai-izvestnite dizaineri v Bulgariq i imam malko pove4e ponqtie ot teb koe stava i koe ne.Az su6to se zanimavam sus skicirane i 6iene na oficialni toaleti,taka 4e s nai-golqmo udovolstvie bih q napravila taka,kakto bi trqbvalo da izglejda.
Da vi kaja,sled kato ne mojete da priemate 4ujdo mnenie,ne go iskaite.I gospojicata da ne mi obqsnqva dali sum imala vkus ili ne,ami da se poogleda malko po-staratelno!
Toчно така права си!А ти гостенко която си я нарекла "тъпа овца"мисля че ти си такава!А що се отнася до роклята,цветовете не са съчетани добре и роклята не ми харесва особеноПървоначално написано от sun_flower
Искам да мога всичко да върна както тогава...с теб да бъдем пак
- Ми не много,ама се търпи!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
ujas mn grozni rokli...hora bez vkus...i ogledalo mai a ?![]()
am mene mi haresva taq sivata kusi4kata deto e do tva momi4e sus jultoto 6al4e.i momi4eto mi haresva
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
...и аз така мисля ама всеки има различен вкусПървоначално написано от pyx4eto
![]()
nito edna ot tiq rokli ne mi haresva.daje sa dosta grozni spored moq vkus.
a Gostat deto iska mnenie i e pusnal tema da ne obijda,kogato nqkoi ne e saglasen,za6toto pove4eto otgovorili mai sme edinodu6ni!grozni sa!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
kat tebeПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
kat tebeПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
от тия рокли нито една не ме кефи, като гледам роклите ми се струва,че тази снимка е снимана преди доста време![]()
![]()
няма любов
и на мен много ми харесват неговите роклиПървоначално написано от Barbie
![]()
get off.
ako ne se pritesnqva6 6te kaje6 li kak se kazva maika ti a moje6 li da pokaje6 nqkoi ot modelite koito si pravilaПървоначално написано от sun_flower
pitam prosto za6toto mi e lubopitno i za6toto ob6to vzeto me interesuva vs svarzano s modata
ако питаш мен тая рокля мяза на парцал от някой клошар![]()
моята си бална рокля беше пък най-хубавата![]()
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Az ne se pritesnqvam.Vuprosa e,4e nqma da pokazvam modelite si na nqkoi,koito ne turpi 4ujda kritika i o6te pove4e obijda tezi,koito ne sa na negovoto mnenie.Kolkoto do imeto na maika mi-to e bez zna4enie,spomenah za neq,ne za da paradiram s izvestnostta i,a za da pokaja,4e kogato 4ovek se izkazva nepotgotven,moje da popadne na "nepodhodq6t"subesednik.
не!
You've been runnin' around for so long
You've been hurtin' yourself too much
You keep messin' around with darkness
You're the one whose losin'...
Wsichki rokli na snimkata sa ujasno bezwkusni.Wuobshte chudq se teq hora kato si kupuwat rokli ne gi li probwat,ne se li wijdat kak im stoqt ...![]()
Az takiva izrqzani mi haresvat makar 4e tozi model![]()
Ina4e mi dopadat po ekstravagantni![]()
![]()
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
тези хора/вампири са облечени в наистина грозни рокли
rokliata e ujasna prilicha na dva parcala zashiti edin za drug...a i drugite ne sa po-dobre...ednata vse edno e vzela perdeto ot tiah i ot nego si ushila roklia![]()