- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- SEriozna vr1zka?
zna4i moqta istoriq e takava 4e az t1rsq beznadejdno libovta predi godina hodih s edin 3 meseca az go obiknah be6e mi 1-vata liubov no toi ne zarqza kakto obiknovenno stava sega pak sre6tnah edin koito me PRIVLI4A6E mnogo tr1gnahme za 3 dena i sk1sahme za6toto toi postoqnno obs1jda6e priqtelite mi i edva li ne be6e perfektniq ima6e i drugi no prosto neznam za6to ne moga da si xvana seriozna vr1zka uj vseki me haresval (zvu4i malko naduto no mai naistina e taka...) no ne6to ne moga se zad1rja s nikoi d1lgo vreme a po-princip kato tr1gna s nqkoi d1rja na nego , no prosto ne razbiram za6to izvedn1j fsi4ko se srutfa daje v skoro vreme nai-d1lgata mi vr1zka be6e sedmica i dva dena MOLQ DAITE MI S1VET KAKVO DA PRAVQ NAISTINA ISKAM SERIOZNA VR1ZKA
P.S. vsi4kite mi priqtelki si namirat seriozni vr1zki a az ne6to ne moga![]()
JiVeI kAKt0 IsKa6, A nE KakTo TrQbVa, BadI GaDnA Ku4kA I nE vQrVaI v LuBovTa!!!
Е,ние нищо не можем да направим,то от теб зависи!Не зарязвай хората така лесно,заради косурите им,защото идеални няма,а това какво значи???Че ти цял живот при първия недостатък ще зарязваш момчетата ли?!?Ами да обижда приятелите ти какъв е проблема?
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
ami nai-dobrata mi fr ima sashtiq problem mila i reshenie mai nqma...prosto sigurno ne si sreshtnala podhodqshtiq chovek,saglasna sam 4e ne moje da si s 4ovek ,koito postoqnno obijda priqtelite ti.perfektni hora nqma.sigurna sam che si mnogo gotinka i kato chovek i na vunshen vid i skoro shte sreshnesh nqkoe podhodqshto momche i shte vidish che i ti mojesh da vodish dulgaaaa i seriozna vruzka .uspeh![]()
Ne iskam mnogo, iskam vsichko...