- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak da q (gi) ubedish che 3kata e qko?
Kak da obqsnish na edno (ili dve) momicheta che troikata si e fun koito ne e za ispuskane... Tva e bati strannoto mislene.. Momichetata izlizat s kakvi li ne opravdaniq samo i samo da ne stane na tvoito. A na momichetata principno haresvat li im troikite ( ffm ili mmf) ? Thanks..
Ами на мен лично не ми харесват,но за другите не знам.А едно момиче,което НЕ ги харесва нбикога не може да бъде убедено![]()
Аз нямам нищо против тройките, би било хубаво да се опита от всичкоОбаче, ако едно момиче не е привърженичка на това нещо, не знам как може да го убедиш...
![]()
Не можеш да ги убедиш .... Намери си други 2![]()
![]()
![]()
Na pove4eto ne im haresva za6toto ne obi4at da delqt.... ne znam kak moje da se spravi6 s tova....![]()
Хора секви![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
На мен не ми допада и не бих се съгласила, колкото и да се опитват да ме убедят.
Ако те не искат не ги карай насила.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
като гледам маи маи няма скоро да правиш троика![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
Трудно! Иначе аз съм на мнение, че след съответните усилия всяко момиче може да бъде убедено(е хайде почти всяко - но от този форум поне 99%:P), обаче времето и труда не си заслужават. По-лесно би било просто да намериш нови.Първоначално написано от gostchence
П.С.: Виж, за тройка с още едно момче би било много по-лесно, ноооо...
Хаха да или ако двете са сестри и са влюбени в теб![]()
Тройката не изглежда гнусно само ако са 2 моми4ета и едно момче...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Абе за кво ше я убеждаваш - кат не иска, значи не иска.... 3ките са си страшно нещо, ма повечето мацки не искат и тва е ...
It's not the age that matters - it's the life in your years...
na mene ne mi haresva tva ne6to vaob6te i ako na momi4eto sa6to nz kak 6te stane.osven da e mn vlubena v teb i za tova da go napravi
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....