.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66
    Guest

Идват тежки времена.

София гони 3-те милиона
    /
    София ще стане тримилионен град след 5 години, прогнозира по време на дискусия за ролята на регионите и усвояването на структурните фондове зам.-кметът по транспорта на София Велизар Стоилов.
    София ще стане тримилионен град след 5 години, прогнозира по време на дискусия за ролята на регионите и усвояването на структурните фондове зам.-кметът по транспорта на София Велизар Стоилов, предаде репортер на Агенция "Фокус". Стоилов посочи, че разрастването на столицата на България върви по “балкански модел”, подобен на този в Гърция, чиято столица вече стигна 6 млн. души. Според главния архитект Петър Диков възможност да се намали огромния приток на хора, които всяка година идват да живеят в София и добрата инфраструктура. По думите на Диков, изграждането на модерна и удобна транспортна инфраструктура в отдалечените от София населени места ще осигури на хората бърз достъп до големия град, така че те да могат да работят в него, без да им се налага да се заселват. В момента столицата е двумилионен град, а всяка година над 100 хиляди идват да живеят в нея. По улиците и булевардите й се движат 1 млн. автомобила всеки ден.

Спрете се бе, хора. Няма да можеме да дишаме в родния си град от вас бе!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    никой не иска на село)
    алелуя.

ХАха спох аз няям намерение да се местя в София
    Очи отворих,но не те видях!
    За твоя поглед цяла нощ мечтах,
    сълзи от мъка по теб пролях,
    но уморих се да те чакам и с друг заспах!

Мега фен Аватара на machoka
    Т'ва е град на всички българи бе, столичанино!

Guest

Re: Идват тежки времена.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хахаха, какво самочувствие само...
    Слез на земята "гражданино"

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Нека стане и 5милионен, но поне да разширят малко пътищата примерно, околовръстния път, разни по натоварени улици в центъра, които има на къде да се разширяват, за да се избегнат задръстванията и огромните изнервени колони. Да пуснат малко повече превозни средства от градския транспорт, да се създадът малко човешки условия. Не могат вечно да строят и да разширяват града, докато не се слее с Пловдив..
    Е, какво ли говоря тук, все едно някой от нас може да направи нещо..

Guest
    (3miliona-demek polovin BG 6te jiveqt v sofiq?eeee i polovinata BG 6te obijda drugata polovina 4e sa selqci cool!)

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    спокойно...

Хората също започват да се ориентират към вилни зони и т.н.

Работят в града и живеят в покрайнините...
    това е модела, към който вървим, но наистина трябва да се оправи пътната инфраструктура...
    виж румънците - живеят си у тях, а работят в Украйна.. на 20 минути с кола им било, а заплатите по-високи.. да не говорим, че някои си купуват и имоти там - голяма вила - 4000евро.. , в Румъния поне 15 000..

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Ох,най-обичам някой да ми се прави на велик и то по елментарен начин..
    Много е яко да се изкарваш жертва нали,мм,може би няма по-лесна позиция..?
    Гротескова е картината,която си представям как ще уча наесен в СУ,ще изкарвам 6ци и някъв който е влезнал с връзки там и баща му има вила в Драгалевци ще ме мисли за по-долу от него..

+ това София няма да стане 3 милиона,защото е 1 221 хил сега,а последните години сред аграрната реформа 1989 год,се наблюдава връщане на хората към селата,заради върнатите земи и тн.
    и както казаха преди мен другата тенденция е на субурбанизация-на пренасяне жилищата в крайградски райони,а не точно в индустриалния център.

Супер фен Аватара на _donna_
    Т'ва е град на всички българи бе, столичанино!
    абе,ти нормален ли си?пичът не се дуе.то всеки град е на всички българи ама България не се е изнесла в долно нанагорнище,нали?!ти знаеш ли какво ми е като отворя сутрин прозореца?от кой град си ти?имаш ли представа какво е тука?навсякъде коли,задръствания и от хора и от коли..клаксони,кучета,боклу к,сгради,строежи,магазини,к афета..няма въздух,няма небе..всички се бутат,всичко мирише на пот и дезодорант примесено с миризма на дюнери..хората се настъпват,ръгат,извиняват се,карат се,бият се..за седалка в рейса или просто за място под слънцето!

нека скапаните ни политици да поемат инициативата да развиват всички градове,както и селата!да осигурят на хората хляб и цивилизация!нека се развиваме пропорционално!какво е тва-айде всички в София..ми че то след сто години България ше е обширно поле + София.

и защо махнаха гражданството?не обвинявам хората,те няма как да оцелеят примерно като отглеждат домати и им ги купуват по 30 стинки килограма..обаче недей да казваш,че София е на всички!София е само на софиянци!знаеш ли какво става като се съберат 4-5 почивни дни,някакви празници,като се изнесат всички по провинцията колко по-спокойно е!излизам и се чудя какво се е променило..вървя по улицата и ми е едно такова готино..после се сетих,че просто има малко хора,колкото преди/краен квартал съм/!преди не се оглеждах за да пресека малката уличка до нас,а сега има сфетофар!и задръствания!...

София била на всички...айде де!
    хората нямат нужда само от храна и спане.
    супермаркети и панелни блокове.
    удобни коли,равни улици и големи вили..

не,скъпи!имаме нужда от въздух,дървета,спокойствие ..
    аз съм се побъркала в тая София,бе,заради такива специалисти като тебе,дет разправят тъпотии..знаеш ли,да отидеш от краен квартал до центъра,че е цяло смъртоносно и изнервящо приключение?!...

още да обяснявам ли,щото мога?

Град
    София
    @донна
    И защо като има толкова мръсотия задръствания блабала толкова си я браните Софията? :P

Да не се изкарате сега филантропи,че искате да защитавате бедните селянчета от прашния въздух?

браним си я,за да не стане още по-зле,куха лейка такава.
    отивай да гледаш сериал,за тва не се иска мозък..

Град
    София
    Нещо по-оригинално не можа ли да измислиш..?

не мога да повярвам,че си толкова тъпа!
    аз се ядосвам,че няма въздух и пространство за живеене,
    ти вместо да се позамислиш за тия проблеми/ама кво ти дреме нали си имаш гадже и готЯн телефон/ обсъждаш оригиналността ми..
    ае у лево..

тва вече добре ли беше? [-o<

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    не мога да повярвам,че си толкова тъпа!
    аз се ядосвам,че няма въздух и пространство за живеене,
    ти вместо да се позамислиш за тия проблеми/ама кво ти дреме нали си имаш гадже и готЯн телефон/ обсъждаш оригиналността ми..
    ае у лево..

тва вече добре ли беше? [-o<
    Не.
    Всъщност надявах се на някоя софийска псувня..
    да ги понауча преди да се преместя.

Ох,нека не се обиждаме на тема гаджета,защото и двете ще останем стари моми-това е ясно.Само дето аз съм си го решила моето като част от личното ми израстване,а ти ще останеш поради липса на кандидати

Голям фен
    Донче,не се пъни толкова,ще ти стане нещо-ДИШАЙ!
    Айде пак се започна конфликта София и провинция..АМАН вече.Моме,приеми,че хората от по-малките градове са не по-малко човеци от софиянци!Кипите от непокрито самочувствие.Ти,дето ми се обясняваш как нямало въздух,небе,слънце,а и видиш ли си от крайните квартали какво се пениш толкова,бе?Голямата столичанка-по една туба бензин на ден ползваш докато стигнеш до същността на София,аз до селото си ходя за по-малко време. Баба ти и дядо ти кой знае кога са се преселили и ти сега много разбираш,ааамаха...пак казвам АМАН ОТ ВАС!

И ПАРИ ДА МИ ДАВАТ В СОФИЯ НЕ ОТИВАМ ДА ЖИВЕЯ!ТАМ Е ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ СЕЛЯНИЯ ОТКОЛКОТО В МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ!

ПРОКЛЕТИ ШОПИ!
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Варна рулира, София съкс.

напоследък виждам тензенцията Варна да става копие на София; даже и задръстванията са станали почти като тия в София.

бтв това, за което завиждам на софиянци са многото яки концерти. Досега в Каварна един як концерти имаше и толкоз, а пък тея в София бяха поне 5-6 и предстоящите са далеч повече от тия тук.

@RAWRRR,скрий се,бе,хахахах..
    @Kianna,"донче" ше викаш на майка ти,бе,комплексирана провинциалистка такава!аз не кипя от самочувствие,а обсъждам проблемите на София и ще се оплаквам колкото си искам!не смятам хората от провинцията за селяни,нито за глупави,нито за виновни,просто не им е мястото тук!а ти започваш да си мислиш как ние "софиянците" обиждаме вас "селяните",щото си свикнала да се браниш.а за тубата бензин и за тва колко разбирам няма да ти обяснявам,щот не си дорасла..

Голям фен
    Дончето се нерви.И как няма?Комплексарка.Ние не сме били за София.А ТИ ЛИ СИ ЗА СОФИЯ,БЕ БУЦО?!?!Не виждаш по-далеч от носа си.То не ти и трябва.Ти и да видиш няма да хванеш за какво става въпрос.Смотла.За туба бензин нямало да ми обяснява,защото съм била недорасла-ДА,НЕДОРАСЛА СЪМ,АМА НЕ ЖИВЕЯ НА 10 КМ ОТ ЦЕНТЪРА НА ГРАДА.

аз не мога да разбера какъв е проблемът,че живея далеч от центъра?!
    всеки живее там,където се е родил.и не,ако можех да избирам нямаше да стоя и секунда в София.тя не е хубаво място,та да казваш "ти ли си за София" като че ли съм специална.казвам,че провинциалистите не са за тук,защото е пренаселено,а не защото са по-малко хора или нещо такова.айде отивай да си избиваш провинциалните комплекси по други форуми,че ми писна да ти обяснявам разликата между расизъм и геометрична прогресия..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от Kianna
    Дончето се нерви.И как няма?Комплексарка.Ние не сме били за София.А ТИ ЛИ СИ ЗА СОФИЯ,БЕ БУЦО?!?!Не виждаш по-далеч от носа си.То не ти и трябва.Ти и да видиш няма да хванеш за какво става въпрос.Смотла.За туба бензин нямало да ми обяснява,защото съм била недорасла-ДА,НЕДОРАСЛА СЪМ,АМА НЕ ЖИВЕЯ НА 10 КМ ОТ ЦЕНТЪРА НА ГРАДА.
    И двете сте ми смешни, тя с преовеличаването си, а ти с ината си.

София нито е Ню Йорк, нито е Добрич. София е София. Място като всяко друго на малката ни скалиста планетка. За това спрете да се палите и двете. София се разраства, факт е. Това, че спорите коя е по-тъпа няма да промени факта.

Инат съм,да. И да споря и да не споря няма да я променя.Спирам.

аз не споря,а и обяснявам.

и не преувеличавам!
    то си е казано:"комунистът трябва да мълчи!"

пфф..аре не почвай и ти,че ми писна си моря пръстите.
    ако искаш бъди и кондуктор,все тая..здраве.

Абе и двете си имате комплекси и си личи доста ясно от постовете...

Иначе Хората имат право да ходят където си искат. Не са за там или не ти си решават; не някой друг. Не хората, а държавата и политиката и на абсолютна централизация са виновни за притока на много хора в столицата.

Град
    София
    Предменструалният период не е шега работа,мдам ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си