- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- PLS HELP
Abe vypros4eto e slednoto...Imame symneniq s priqtelkata mi i re6ihme da napravim edin SureCheck. Na nego oba4e pi6e, 4e testvaneto se pravelo na pyrviq den ot zakysnenieto na cikyla. A na priqtelkata mi cikyla e sled sedmica nqkyde? Da 4akame do togava!? Malko glupavo mi zvu4i, a i ako e stanal gaf, sled sedmica 6te e kysno za hap4eta i takiva raboti... Ne moje li da se napravi den, sled kato sme imali symneniq??? PLS HELP!!!
По принцип може, но резултата едва ли ще е много точен... Така че, за да сте напълно сигурни, трябва да изчакате.
Kakvo zna4enie ima?To pi6e,4e stava vypros za nqkakyv hormon,koito se otdelq vednaga sled zabremenqvaneto...A i ako ima problem hap4eta mogat da se polzvat do 3 dni dokolkoto znam...Sled tova ne e li kysno!?
Не е възможно толкова рано да се отчете бременността, то, ако беше така... Да, хапчетата до 72 часа се взимат, после се губи действието им. А сега, освен да гадаете, друго не ви остава, пак казвам- просто толкова рано и да има бременност, не може да разберете. Ако мислиш, че наистина има сериозен повод за притеснение, нека тогава момичето пие хапчетата.
Znachi nqma kak da znaem na sledvashtiq ili po-sledvashtiq den sys sigurnost...Ami ok,blagodarq za tochnite otgovori. Stiskai palci da i doide i bez zakysnenie i vsichko da e naredBlagodarq!
Тест се прави минимум след седмица. Преди това не отчита правилно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да, за жалост няма как. Ще стискам палци и дано всичко е наред.Първоначално написано от Lamborghini
За да не се притеснявате вземете хапчето!
Все пак зависи колко са основателни причините ви за да се притеснявате толкова, но ако е имало изпразване вътре в момичето по-добре вземете хапчето, ако не е чак такъв проблема може и да няма нищо...решението е изцяло ваше!
Голям размер на картинката! /machoka/
вземи си хапчето че после недаи си боже много повече ще зимаш![]()
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
От това, което пишеш, разбирам, че съмненията са ви отскоро, след като се чудите за хапче. Ако имате основателни съмнения, то е добър избор.
Относно теста, въпросния хормон се отделя след настъпването на бременността, наистина, но бременност означава, че зиготата се е прикрепила към маточната лигавица, а това става около седмица след оплождането. Затова и тестовете се правят минимум седмица след половия контакт.
Моят съвет: ако има действителна опастност момичето да забременее (скъсан презерватив да речем), нека да си пие хапчето, докато е време, защото после, когато стане времето за определяне на бременността, вече ще е късно и ако е станал гаф, трябва да се прави аборт.