.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: въпрос!!!!

azzzs
    Guest

въпрос!!!!

съжалявам за въпроса на някои може да му се стори глупав но по добре да попитам.има ли някаква опасност да забременея ако правя секс за пръв път и е без презарватив но момчето не се изхвърли в мен?и верни ли са теориите че през целия полов акт се отделя сперма и ако е така достатъчно ли е това количество за да забременея?

Guest
    DA sa she imash bliznaci

KOlKO PROSTI HORA IMA UJAST

Guest
    Няма значение за кой път ти е. Ако правиш секс без предпазни средства, винаги има опастност да забременееш. Метода на прекъснатия полов акт не е от най-надеждните, макар че много хора се провират между капките. Най-малкото не си струва после ако ти закъснее цикъла дори с два-три дена да се изправяш на нокти и да се стресираш.
    И друго, за първия път е по-препоръчително да е с презерватив, защото презерватива е лубрикиран.
    Не е точно така, както казваш. Не се отделя сперма през целия полов акт. Попрочети малко за т.нар. предекулационна течност. Нейната функция е да действа като смазка, но понякога може да съдържа и сперматозоиди. И макар и да е малък шанса да забременееш от нея, все пак го има. Запомни - само един е достатъчен. Едно малко гадно сперматозоидче е достатъчно, за да ти вгорчи живота.
    Моя съвет: не рискувай. Бас ловя, че още много хора ще ти го кажат.

Град
    Sofia
    Няма ли изпразване няма и бебета...Стига с тая течност дето се появява преждевременно ако беше толкова опасна досега куп деца да съм си направил, както беше написано в един пост на подобна тема човек трябва бая семенна течност да изхвърли за да се забременее момичето!
    Ако ставаше от първия път нямаше да има двойки които да го правят с месеци докато получат резултата!
    Обаче друг е въпроса ако самото момче не може да различи изпразването си от това да му е само кеф оттам идва проблема според мен!
    Мойта препоръка все пак е да се сложи презерватива и да се играе на сигурно
    Голям размер на картинката! /machoka/

Винаги има риск от забременяване. Най-добре ползвайте презервативи, за да сте спокойни.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Не стига, че ти е за първи път, а ще мислиш само за неговото удоволствие???? Особено първият път е важен, защото по него има лубрикант, с помощта на който влиза по-лесно и по-безболезнено.

Супер фен
    Опасността е същата както при секса без презерватив след първия път!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    нали занеш "Децата нямат спирачки"

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Боклук си Бате ...
    нали занеш "Децата нямат спирачки"
    Така е така е...
    Вие на хероин ли сте бе?

Guest
    а какво мога да направя за да проверя дали не е станал гаф след като го направих на 30 маи преди 3 дена всеки ми казва че е рано за тест за бременост даите съвет?!

polzvai prezervativ da si spokoina
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

мдам...има опастност но е много малка така че...да не преувеличаваме и да не плашим момичето защото не и е лесно!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Zavisi kolko e opiten partniora ti vuzmojnostta da zabremene6 ako e bez prezervativ no ne e svur6il v teb e 50% vsu6tnost az sum go pravila bez prezervativ a ne sum zabremeniala

Guest
    Ох благодаря ви много.Всички сте супер мненията ви ми помогнаха да се оспокоя поне малко.благодаря ви!

Град
    Някаде по Дунав
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Винаги има риск от забременяване. Най-добре ползвайте презервативи, за да сте спокойни.
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Голям фен
    Alenadra,както винаги,излиза с най-добрия отговор.Винаги съм те уважавала за отговорите ти.Подкрепям с две ръце
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Дано всичко е наред с детето и да му се радвате много, а после и то да ви радва много и вие него и да сте щастливи.

Бих те посъветвал така и така ще те отвори що не изчака поне да се ожените първо и тогава да те отвори тамън после да не ти пука дали ще си бремена или не

Момче ли ще е или момиче?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си