Харесала съм си едно момче от моя клас (10 ако има значение) и реших да напиша смс , но да не казвам коя съм и така написах - "Мисля,че няма да ти хареса коя съм и затова няма да ти кажа обаче си ми много сладък." И днес бяхне на кафе и нещо стана въпрос и аз казах , че имам страшни изцепки за смс-и и той каза, че неговия е по-зле .. каза ,че бил малоумен и какво го интересувало коя съм... Той незнае естественно , че съм аз и затова направи коментар и другите се съгласиха.. аз не виждам нищо малоумно, ама може защото съм си го писала аз. А вие как мислите .. много ли е зле... и сега се колебая .. дали да му напиша пак смс - нещо от сорта на -- Аз не виждам нищо малоумно в смс-а , и няма смилъл да ти пиша повече виждам , че "не те интересува коя съм" .. и така вече знаеш коя съм. Все пак само един човек имаше на масата в кафето, който би могъл да го напише ( само аз бях момичето ) . -- или може би да не пиша повече и да се помъча да направя нещо както се казва на real.

еее.... не пишете злобни неща моля ви... много ми е гадно и криво ... макар че го прикрих на кафето.