.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тичането помага ли

за забързване на ударите с ръце и крака? също така за ударите с крака би трябвало да ги прави по-силни ? или.. ?

Град
    Пловдив
    Боксьор ли искаш да ставаш?По принцип бягането помага за издържливоста. За по-здрави удари - тежести, за по-бързи много повторения. Поне това съм забелязал аз.

исках на кикбокс да се запиша, но в София неможах да намеря никъде, където тренировки да се провеждат през лятото. сега мисля като започнат и аз да се запиша и поне малко да се подготвя+

Град
    Etropole
    am za po burzi moje bi no za po silni ne za po silen udar moje da vzemesh dve leki girichki i da pravish treaktoriqta na udara
    Auspuh ...!!!

Тренирай с тежести, но имай предвид, че силата на удара (това важи за всичко, дори и за джагите ;]]] ) идва от рязката промяна между отпуснатост и стегнатост. Тоест колкото по-отпуснат си, толкова ще бъдеш и по-бърз, а самата съкрушителност идва от увереността при стягането. А за това се изисква една специфична мускулна сила. Тежестите не могат да ти я дадат изцяло, трябва да циклиш яко и по хиляди пъти самите удари.
    Ако си решил да тичаш, прави спринтове, те развиват експлозивната сила на краката. Само с това обаче няма да минеш

Поне ще можеш да се ометеш бързо бързо ако ударите не помогнат :P

ti4aneto pomaga za vsi4ko.. izdrujlivost, stqga cqloto tqlo za6toto taka se natovarvat vsi4ki muskuli po tqloto i nai ve4e dupeto i krakata, su6to se gorqt mn kalorii i sledovatelno se slabee, za zdrave da ne se boleduva, za refleks, za burzina... vsi4ko koeto ti doide na akula. ti4aneto pomaga
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

И най вече ефекта не е само докато тичаш а и прес останалото време прес целия ден ,забързва ти метаболизма

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от LOve Fif
    am za po burzi moje bi no za po silni ne za po silen udar moje da vzemesh dve leki girichki i da pravish treaktoriqta na udara
    хх..да ти имам съвета

Тичането помага за издръжливост и за силата на краката..а и от тичане като свалиш мазнините ще придобиеш известна бързина..
    А за бърз удар точно ти трябват 2 леки гири и биеш във въздуха възможно най бързо..резултатите са моментални..
    За силен удар се правят няколко повторения(2-4) с максимални килограми...
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Цитирай Първоначално написано от Andreev
    Боксьор ли искаш да ставаш?По принцип бягането помага за издържливоста. За по-здрави удари - тежести, за по-бързи много повторения. Поне това съм забелязал аз.
    +1
    По добре грозна победа,от колкото красива загуба!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си