.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Daite otg. plss ;)

MyFrIsFgf
    Guest

Daite otg. plss ;)

Mom4eto koeto haresvam... misli me za neseriozna.. i syshto misli 4e se durja mn detski Btw.. po-princip sym seriozna i ne obi4am da imam gadje samo za sedmica ili mesec,a za pove4e... ! Da durja se detski,kogato sym s edna ot pr-kite si ... I tova e mn rqdko... kxx... Kvo da praq?! Kak da mu dokaja 4e sym seriozna i 4e ako sym s nego nqma da se durja detski?!

Голям фен
    То ако си е в душата ти детското няма как да го избегнеш,така,че по-добре си намери човек,който да те харесва такава каквато си.

AMAN!

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам защо си мисли така, при положение, че не си...
    Пред него как се държиш, лигавиш ли се?Ако е така-ограничи това и все пак подкрепям горното мнение.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    dobre de toi zashto si mili za teb neshto koeto ne e vqrno? vse neshto trqbva da si napravila za da e takova mnenieto mu za teb.A ako naistinata ne e taka dokaji mu go po nqkakuv nachin.Nai-lesnoto e da idesh i da mu kajesh v prav tekst da ti dade shans da mu kajesh istinskoto si az..tova e pri polojinei che naistina go haresvash.Ako e samo zabejka za malko vreme i ne e nishto seriozno za teb,nametri si nqkoi koito shte te haresa takava kakvato si ili pone shte prozre istinata zza teb.Drug e vuprosa,che moje da kazva ,che ne vqrva che si takava za da te predizvika da naoravish neshto i da mu pokajesh istinskoto si az! uspeh i dano da izberesh nai-pravilnoto reshenie za teb! \/
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Стъпи си малко на крачката и бъди човек... стига с тия женски номерца. 100% си направила нещо, с което да си създадеш такова мнение у него, така че просто направи сега така, че да си е както преди. И готовоооо...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си