.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Guest

KOSATA MI....... POMO6T

neznam za6to i po kakva pri4ina no kasata mi zapo4na da kape dosta osileno.kazaha mi 4e trqbva da izpolzvam maska za kosa s jivotinski kosten mozak,tova i napravih,no efekta be6e nulev!dr.puk mi kazaha 4e se dalji na mnogo golqmo koli4estvo tretirane s presa i se6oar,no neznam. molq vi ako nqkoi e imal tozi problem ili e 4uval za priqtelite mu 4e sa go imali da mi pomogne! molq Vi!! [-o<
    kajete mi kakva maska,6ampoan,vitamini,babe6ki devitini i t.n. da napravq

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ми айде спри малко тва сушене и изправяне.
    И след всяко къпане ползвай балсам, мама му дейба.
    Толкова ли е трудно да спреш, верно - да си третираш косата.
    Ай.

ВИЖ какво първо подлагаш косата си на такъв тормоз че как няма да укапе това къдрене и изправяне всекидневно на косата естествено е че ще ти опада косата аз се права 1, 2 пъти в месеца с преса даже вече изопщо не се права нямам и нужда излишно да си мъча косата майка му стара как може да сте толко тъпи да не разбирате че така още от млади си увреждате косата мойта коса например си е достатъчно хубава пухкава и мека зада я третирам излишно спри да я третираш къпи се със бебешки шампоани поне няколка месеца и ще видиш че ще ти се оправи и ще спре да пада а аз така преди години на морето на албена и отидох на фризиьор да ми сплетат косата и после след 2 седмици ми падаше коса ама се оправи пък и аз не обичам да си третирам излишно косата

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Moiata sa6to kapi dosta.Probvai s ampuli protiv kosopad.Na men li4no ne mi podeistvaha, no na teb moje i da ti pomognat.Drugo, koeto moje6 da probva6-vzemi si ot aptekata edno paket4e kopriva i q ostavi da povri s 1 lajica ocet i sled kapane izplakni kosata si s tazi otvara,bez da q mie6 nanovo posle.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Като за начало се спри с тея третирания преси сешоари ала бала.Вземи си от маслта на Икаров много са хубави цената им е между 2-3.50 лв.втривай ги в корена независимо че така косатат ти ще се омазни но поне ще бъда подхранена.За бабешки резепти се сещам за една газ мас и оцет и още една със жълтък примесен с кисело мляко.Можеш да си вземаш и възтановяваща маска за коса направи нещо иначе положението ще се влоши още повече.Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krasivata_luvica
    ВИЖ какво първо подлагаш косата си на такъв тормоз че как няма да укапе ....
    Ееей... голяма любов към тва "У"

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    с това нерекъснато миене, сушене и изправяне направо си съсипала косата си. незнам дали не се и боядисваш, но ако е така, то тогава никак не се учудвам, че косата ти пада. моята също се скубе доста, но аз примерно през живота си не съм я боядисвала, а съм я изправяла само веднъж и то за балната ми вечер!
    опитай също така и нов шампоан. аз се мия с бебешки и поне на моята коса ми действа доста добре. колкото до балсама - не винаги е за предпочитане
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

чесън
    Guest
    И аз имах косопад,понеже наскоро ми откриха киста на яйчника и единствено което ми помогна беше тази маска 1с.л. газ 1с.л. мас и 1с.л. оцет така с маската седиш около 3 часа.Знам,че звучи гадно.но наистина помага и сгъстява косата

Мега фен
    Град
    София
    ПРди иэвестно вереме и аэ много я третирах с преса и эапочна да пада.Решението е само едно-намали употребата на преси,сешоари,маши и т.н!Нещо друго няма да ти помогне ,а и може да стане още по-эле-каэвам ти го от личен опит.Може би косата ти е станала прекалено суха,купи си подхранващ шампоан на Хърбъл Есенсис-на мен много ми помогна!
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Тия бабини дивотини на мене хич не ми помагат...косата ми започна да капе от тях.преди да започна да ги правя косата ми беше по-хубава. Сега ги спрях и косата пак си възвърна предишото състояние!
    Let The BEAT Control Your Body

Guest
    Shte ti dam nqkolko syveta,dano sa ti ot polza. Kato za na4alo, svedi do minimum izpolzvane na presa i seshoar. Mii kosata si na 2-3 dena,ako mojesh i po-radko. Ako imash izgoreli kraishta e dobre da idesh na frizjor,no shtom i po princip iskash nqkakyv vyzstanovqvasht rejim za kosata si e dobre da q poskysish.Nz dali kosata i e boqdisvana.Ako ne e, prepory4vam ti bezcvetna kyna na Aroma ili nqkakva druga.Cvetyt nqma da ti se smeni vyobste, a kosata ti shte stanedosta po-jiva,zdrava i blestqshta!Pravi q na 2-3 sedmici,shte ima efekt!Efikasno e,2-3 4asa predi kypane,da nanesesh v korenite i po cqlata dyljina na kosyma bademovo/racinovo maslo.Izmii dobre sys shampoan sled tova. Domashno prigotvena maska-mn dobra e-jyltyk,bademovo/racinovo maslo,vitamin A i E,med,gaz. Stoi se okolo2-3 4asa,izmiva se. Na pazara ima bogat izbor ot ampuli za kosa,te syshto sa dobyr variant.AMi tova sa moite syveti,sigurna sym 4e s postoqnstvo i staranie,shte podobrish kosata si I kogato ti se naloji presa, a neka tova da e po-rqdko, polzvai predi presata kristali sa kosa ili nqkakyv balsam.Aide, kysmet

Супер фен Аватара на rakiQ
    а аз кфо да напраа като вчера си изгорих косата и на 1 место имам 3-4 см коса аааааааааааа
    то не се види ама нишо...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sladkata_Nansi
    Moiata sa6to kapi dosta.Probvai s ampuli protiv kosopad.Na men li4no ne mi podeistvaha, no na teb moje i da ti pomognat.Drugo, koeto moje6 da probva6-vzemi si ot aptekata edno paket4e kopriva i q ostavi da povri s 1 lajica ocet i sled kapane izplakni kosata si s tazi otvara,bez da q mie6 nanovo posle.
    mersi 6te go probvam

Ами спри с тия преси.Ако я даваш така не само ще ти капе,но ще останеш с максимум 10 косама.Иначе на мен всяко лято периодично си ми пада косата(примерно по няколко кичура)и после става още по буина.Просто ми оредява малко.Понякога си мисля,че съм като котките и си сменям "козината"

спри да я тормозиш със сешоар и преса и всички продукти като пяна и лак и т.н и започни да използваш някакъв продукт за третиране на изтощена коса демек ... грижи се правилно за косата си!и ако я боядисваш спри с боите и най добре пробвай с къна - по дълготраен е цвета и е по полезно за косата!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Причините за косопад могат да са много.Попринцип косата непрекъснато се обновява.Но има 2 периода в годината когато пада изключително много(след което се възстановява, но по бавно) - пролетта и есента.На мен всяка есен ми пада страшно много косата, но до средата на зимата се възстановява.Други причини поради които може да ти пада косата са:
    -На 1во място многото третиране с препарати, преса, сешоар, маша и пр.
    -Хормонални смущения
    -Липса на витамини и минерални вещества.
    Голяма грешка при повечето хора е, че когато започне да им пада косата, започват да използват най-различни продукти против косопад.Смесицата от тази химия затормозява допълнително косата.
    Като за начало престани да я третираш.Може да не ти харесва формата и без намеса на преса или маша, но за известно време прекрати употребата им.
    Разресвай редовно косата(НО БЕЗ ДА Я ТЕГЛИШ И СКУБЕШ!!!) и я остави да пада свободно.Връзването на косата със ластик е също толкова вредно, колкото и третирането.
    Можеш да си позволиш да използваш маска против косопад (НО САМО 1!!!)
    Другото, което можеш да направиш за нея е една стара рецепта, която знам от бабичките на село
    Набери си от някъде листа от брашлян.Можеш да си го купиш и от аптеките.Но по добре да не са изсушени листата.
    Слагаш една тенджера с вода на котлона и вариш листата(за препоръчване е около 2 шепи листа в малка тенджерка).От всичко това, ще се получи отвара(няма никакъв мирис спокойно).Прецеждаш я в едно шишенце и след всяко измиване на косата с напоен памук в тази отвара си мажеш корените на косата.Не се измива нито трие с кърпа.Просто остави после косата да си изсъхне сама.
    Е надявам се да съм ти била полезна

Guest
    mii macka nai-veroqtno e ot prekaleno tretirane..isto6tila se e..sega moga da ti preporu4am da si vzeme6 tabletki folieva kiselina-ot li4en opit znam,4e pomagat i ne samo za ukrepvane na kosata,aa i zazdravqvane na noktite..spoks nqma da ti navredi preporu4va se i za bremenni jeni, taka 4e e bezvredna..a ina4e namali upotrebata na presata za kosa,a ako se nalaga izpolzvai kristali za kosa..mi tva e dr ne se se6tam.. :P

http://www.tialoto.bg/article.php?id=1852
    шампоан на Jalid за косопад и съм много доволна. С дълга коса съм и с другите обикновено падат по цели кичури докато се къпя, а с този само два три косъма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си