s avera mi naposledak sme v mnogoo kofti otnosheniq...zna4ii bqhme y tqh..i toi neshto mi kaza na krivo..i az my posegnah...Odarih go... naposledak mnogo si pozvolqva da mi govori taka...i na nego izglejda my e stanalo mnogo gadno..zashoto ve4e v prodaljenie na edna sedmica se darji mngoo losho s men... i samo si pishem v skype..ne se vijdame..zashtoto toi ne iska.. kaza 4e v ponedelnik iskal da sa vidim da razbere dali ima promqna v men..i ako nqmalo shtqld a ma zareje..zashtoto my pisnalo ot detskite mi gluposti.. molq vi pomognete.. mi..kakvo da napravq za da me razbere...i otnovo si4k0 da e kato predi... iskam da my obesnq nqkoi raboti...da razbere 4e sam se promenila....no me e strah da ne me otblysne... naistina mnogo go obicham znam 4e sama sam si vinovna za si4k0...no iskam da govorq s nego..da mu kaja neshto milo0o.. za da se promeni i toi kam men...da vidi che go obicham mnogo i che ne e kato predi... molq vi za pomosht.. !!!! mnogo sam ot4aqna...daite savet.kakvo to4no da mu kaja..i kakvo da napravq za da se opravqt neshtata mejdy men i nego...BLAGODARQ VI [-o<