.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Moderated:Чудя се дали ме харесва.

4udq se na4i edin mladej me haresva, oba4e ne me poznava po4ti...
    i sum malko pozakruglena...puk dieti ne mi ponasqt... a toi e slabi4uk i se 4udq kak moje da me haresa O.o razbiram da me poznava6e ... amaaa ne me poznava..i obiknovenno ne mi puka oba4e sega posltoqnno se pritesnqvam kak izglejdam pred nego ;[ ujas...
    kvo da napravq 4e da nr mi puka... az daje si kazvam 4e 6tom kato me e haresal takava kvo li se pritesnqvam oba4e ne pomaga

Moderated by koalka
    т.7 от Правилника!

Emi toi shtom kato te haresva zna4i e nameril neshto v teb s koeto si specialna i trqbva da se radvash za tova \/ i ako vse pak ne go osuznavash Malky samo4ustvie be mila hodi nahakano i vobshte da ne ti puka i nai ve4e budi ESTESTVENA!!!

Супер фен
    Ми кво като си пълничка?!?Защо си с такова ниско и критично самочувствие към себе си!Може да си мн сладка...нмз,че си пълничка!Трябва да се радваш,че те харесва момчето,а не да се притесняваш бе мила Придобий малко самочувствие и всичко ще се оправи [-o< \/
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на koalka
    Всичко може, може да харесва по-закръгленки.Ако се притесняваш, отслабни.

dai pulen NAPRED momheto te e haresal... tova e nai-vajnoto a shtom te i opoznae moje i da bude poveche ot edno haresvane taka che... nqma za kakvo da se pritesnqvash....

KusmeT!!! \/
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако е подходящ за теб ще те хареса такава каквато си.
    Н И К О Г А не се променяй заради момче!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си