.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    bezimennata
    Guest

ne iskam da sam s nego!a toi... ;[

Imam edin priqtel,s koito otdavna imahme nqkakvi otno6eniq(pove4e ot fr),no kraq doide mn byrzo tai kato az ne spodelqh negovite 4uvstva.Ostanahme si priqteli,i to mnogo dobri.No ottogava ne prestava da mi pravi nameci 4e oshte izpitva neshto kam men.Parvo bqha sms-i zavarshvashti na "bi4kam te" "{}{}" i razni takiva...Posle v 4ata,poneje nqmashe kak da se vidim.Ot skoro po4nahme da izlizame dosta 4esto(ot 2-3 meseca)...Daje otna4alo si imah priqtel,no vapreki tova toi iskashe da se vidim uj samo kato priqteli.E veche si nqmam priqtel I tezi nameci vzeha da stavat mnogo.1-vo iskashe da izlezem pak...e izlqzohme..tragna da se opitva da me pregrashta.Az se drapnah tai kato obi4am bivshoto si gaje i toi mn dobre go znae.
    Sega otnovo iska da izlizame,az uj vse si namiram pri4ina,no toi po4na da se darji mn stranno.Kazva mi neshta ot roda na "1-vo nqmash vreme da izlezem,vse si zaeta,s posle si s drugi po razhodki"
    Ne sam mu gaje 4e da mi govori taka... a i sega sam v tejak period sled razdqlata i ne mi e do drugi problemi.Vednaj go naranih,ne iskam pak da preminavam prez tova,zashtoto ne sam ot momi4etata koito kazvat "ne te haresvam,mahai se"Znam 4e shte mu stane gadno,4uvstvam go samo kato priqtel. E kak da mu go obesnq..polojenieto vze da stava neponosimo,zashtoto oniq den kogato go pitah dali ima 4uvstfva toi kaza "neznam"... i po4na da ovarta,vse edno oshte ima.Kaza mi 4e kato se vidim shtql da mi kaje neshto vajno...mai znam kakvo
    Kak da mu obesnq 4e nqma smisal,4e prosto ne moga da go obikna po tozi na4in...kak da mu go obesnq bez da go naranq?veche se iz4erpah

татяна
    Guest

Не мога да повярвам, не се случва на мен..грр!

Имам чувството, че не съм с всичкия си. Май хлътнах по едно момче,което е доста грубо с мен,постоянно ми говори някви гадни неща и някак си се отнася пренебрежително и грубо с мен,ама някак си ме привлича,не мога да обясня как. Той ме обижда и наранява,а аз да тая чувства към него, не е ли нелепо?! И сега се чудя какво да направя,да го спечеля или да го забравя. Не съм и предполагала,че такова нещо може да ми се случи,но ето. ''Лошото момче'' май ми се хареса,ама той трябва да си промени и отношението към мен,иначе не виждам

Град
    Там, където е сърцето...
    Звучи ми познато. Много е гадно когато някое момче знае че не го харесваш и въпреки това продължава да настоява. Най-добре му кажи директно как стоят нещата. А ако неможеш накарай някой ваш общ познат да говори с него.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Prosto govori s nego ne e 4ak tolkova trudno nali? vse pak si e tvoi izbora toi nemoje nasila da te nakara da go haresvash puk ako ne te razbere -

Guest
    Най-лесно ще те забрави, ако покажеш, че не заслужаваш да се занимава с теб.. тоест 'офф що да ходя с теб, ти добре ли си бе, я се разкарай' - ще си каже.. 'майната й на тъпата кучка, да си ебе...'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си