- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Беше ли по-специален 1ви юни?
Беше ли по-специален 1ви юни за вас или беше просто един обикновен ден? Правихте ли нещо по-различно или бяхте в плен на обичайното ежедневие?...а може би вече сте твърде големи за 'Ден на детето' ?
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ден като всеки друг.
Ебаси 14 години в тоя форум
Излязохме аз,гаджето,майка ми и брат ми..Беше мн яко,само дето накрая брат ми показа колко не мога да му имам доверие..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
да...нямах пари за бира!!![]()
![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Поредния гаден, смотан ден .
It's not the age that matters - it's the life in your years...
БашПървоначално написано от fulldelight
![]()
Ами не...на бой се нагледах поне![]()
...за мен специално беше по-различен ден от обикновено.
взех си балон - вързах го за дънките ми и така си ходих цял денядоххх захарен памук... послее няк'ва тортичка... (изобщо от към сладко въобще не се пощадих...)
отидохме в детския кът в Морската градина, дето са блъскащите колички, въртележки с чадъри и не знам си к'во... - и там отбелязахме...
правих няк'ви неща дет'... абеее, не знам..чувствах се като едно голямо дете.. поне си прекарах хубаво и се забавлявах много... че в последно време май усмивките са ми в дефицит![]()
ааа, и накрая... като се прибрах... имаше един голям шоколад милка с един тоблерон вързани с няк'ва панделка... и ми стана мн мило...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Хах?![]()
С какво да е по-специален?Да не съм на 5, че да се радвам, че е 1ви юни![]()
Иначе беше леко по-спациален - реших си май задачите на класното, а дано имам 6![]()
хъхъ..
.Първоначално написано от Mimka_sweet
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Днес реших да се отдам на почивка и цял ден седях вкъщи в компанията на вярната ми карнобатска гроздова и гледах филми.Поне сега ми е некво весело(![]()
![]()
![]()
Отдавна съм го минал времето на празненствата за 1ви юни...съвсем нормален ден...само дето гаджето ми подари едно огромно знаме "Свобода или Смърт "![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
ходих на театър, ама то не беше поради празника...
kakto vinagi mina denq ni6to po razli4no ne stana
Единственото по-специално беше, че имах устен изпит на немски, който тотално оплесках...![]()
А, също и това, че брат ми има РД, ама то това нали си е всяка година и си ми е нещо обичайно. =)
"Hominem te esse memento"
Ами беше яко.Една приятелка имаше РД и го отпразнувахме подобаващо.чво ядохме,после пихме бира в близкия парк,смяхме се супер много и ни подариха по един балон,който в последствие одраскахме много дебилски с едни други приятели.И така,цял ден се хилих.
purvi to4no .. be6e den kato dendnes go praznuvahme s decata ot edin dom i be6e 4udesno \
/ \
/
Да, спах цял ден.![]()
Ден обикновен ,само дето ми подариха дъвки ,близалки и пакетче пуканки!![]()
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Купиха ми балони, подарих 1 на гаджето, ама той го изтърва през прозореца на колата, че го гонихме. зехме 1 морско свинче-новия домашен любимац на гаджето ми от 1 мой колега и за финал правихме хубав секс. Последното не е за деца, де!
Беше много дълъг, изтощителен и интересен ден! По-специалното беше, че получих голям Мечо пух от любимия човек![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Ех, не го празнувам вече...![]()
Иначе нищо особено, цял ден четох кинижка и вечерта малко на кафе(биричка де) с приятели.
охх че как аз съм си едно голямо дете тати дойде с един балон![]()
после и моя ми купи и накрая имах подарък хаха.. кукла барби.. ужас все едно съм на 10 ама мн яко де после ходихме в патиланции после..
![]()
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.