.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue

Кристали за [боядисана] коса + заздравител за нокти.

Зов за помощ.
    Препоръчайте ми моля някакви хубави кристали за коса (НЕ ейвън или орифлейм), не знам дали съществува вариация за боядисана коса, но ако има това би ми свършило работа.

И другото е заздравител за нокти. Много се цепят моите, не знам какво да ги правя. Някоя бабешка рецепта също върши работа.
    Мда, мерси

A , да. И ценички ако може казвайте.

Saatana vittu perkele hate crew!

goooo
    Guest
    izpolzvai alfaparf

Кристали за коса - на BioPharma - 30мл. за 8лв. Незнам дали има специално за боядисана коса, но и не ми се вярва.
    Заздравител за нокти - на Perfect един розовичък. Цена незнам, но не е много. Сигурно 3-4-5лв. Аз го ползвам и значително по-малко ми се цепят ноктите.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Кристали за коса - на BioPharma - 30мл. за 8лв. Незнам дали има специално за боядисана коса, но и не ми се вярва.
    Заздравител за нокти - на Perfect един розовичък. Цена незнам, но не е много. Сигурно 3-4-5лв. Аз го ползвам и значително по-малко ми се цепят ноктите.
    А мерси, девойко. Днес си купих такива кристали, да видим какъв е ефекта

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Аз кристали за коса не мога да ти препоръчам, защото използвам предимно маски.А относно заздравяването на нокти също не мога да ти препоръчам козметичен продукт, но от личен опит мога да ти препоръчам една рецепта.Не е нищо особено... Купуваш си 1 лимон и сутрин и вечер си мажеш с по едно резънче ноктите и кожичките около тях.Ноктите стават по твърди, не се цепят и не се раздвояват.Опитай, но не забравяй че трябва и постоянство Няма да стане от 2-3 пъти

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    А мерси, девойко. Днес си купих такива кристали, да видим какъв е ефекта
    mn sa dobri tezi kristali naistina i az gi polzvam i sam mn dovolna

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Раличка, мерси много и на теб, от днес почвам да се лимонизирам

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Аз кристали за коса не мога да ти препоръчам, защото използвам предимно маски.А относно заздравяването на нокти също не мога да ти препоръчам козметичен продукт, но от личен опит мога да ти препоръчам една рецепта.Не е нищо особено... Купуваш си 1 лимон и сутрин и вечер си мажеш с по едно резънче ноктите и кожичките около тях.Ноктите стават по твърди, не се цепят и не се раздвояват.Опитай, но не забравяй че трябва и постоянство Няма да стане от 2-3 пъти
    И аз имам проблем с разцепването на ноктите,а към лимоновия сок можеш да добавиш малко количество зехтин-подхранва и заздравява.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си