.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

KAaKvo0o dA nApRaVqQq ???? :{{{

s avera mi naposledak sme v mnogoo kofti otnosheniq...zna4ii bqhme y tqh..i toi neshto mi kaza na krivo..i az my posegnah...Odarih go... naposledak mnogo si pozvolqva da mi govori taka...i na nego izglejda my e stanalo mnogo gadno..zashoto ve4e v prodaljenie na edna sedmica se darji mngoo losho s men... i samo si pishem v skype..ne se vijdame..zashtoto toi ne iska.. kaza 4e v ponedelnik iskal da sa vidim da razbere dali ima promqna v men..i ako nqmalo shtqld a ma zareje..zashtoto my pisnalo ot detskite mi gluposti.. molq vi pomognete.. mi..kakvo da napravq za da me razbere...i otnovo si4k0 da e kato predi... iskam da my obesnq nqkoi raboti...da razbere 4e sam se promenila....no me e strah da ne me otblysne... naistina mnogo go obicham znam 4e sama sam si vinovna za si4k0...no iskam da govorq s nego..da mu kaja neshto milo0o.. za da se promeni i toi kam men...da vidi che go obicham mnogo i che ne e kato predi... molq vi za pomosht.. !!!! mnogo sam ot4aqna...daite savet.kakvo to4no da mu kaja..i kakvo da napravq za da se opravqt neshtata mejdy men i nego...BLAGODARQ VI [-o<

Супер фен
    Според мен вашата връзка се разпада! Наскоро бях чела една твоя тема в която също звучеше много нещастна...нз просто явно май сама правиш всичко!Опитай се да се промениш и бтв как ще го удряш?
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Дори и да спасиш връзката ви,то ще е моментно и няма да издържи дълго.Просто не мисля,че щом един път се е стигнало до тук ще се оправят нещата...

Guest
    Бой Бой Бой само така отиаш там и бой ма си земи някво помощно средство после да ни та болят рацете

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами явно към край отиват нещата...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

mi kaji mu 4e naistina mnogy go lofkash i ne iskash da razvalqte vruzkata si obshto vzeto druj se milo s nego i predpolagam 4e neshtata shte se opravqt vse pak toi samiqt e kazal 4e nqma da kusate ako se durjish razli4no...Nadqvam se da uspeesh!! [-o<

Promeni si otnoshenieto kym nego no go i ostavqi toi da te kontrolira!
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Мега фен Аватара на koalka
    Явно за него нещата са свършили и се чуди само как да те зареже...
    Вместо да те оставя сама и без да се вижате, може да седне с теб и да поговорите.А и шамара си го е заслужавал, не може да се говори, каквото си иска.Поговори сериозно с него, защото нещата не отиват на добре.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от yourfantasy_f
    mi kaji mu 4e naistina mnogy go lofkash i ne iskash da razvalqte vruzkata si obshto vzeto druj se milo s nego i predpolagam 4e neshtata shte se opravqt vse pak toi samiqt e kazal 4e nqma da kusate ako se durjish razli4no...Nadqvam se da uspeesh!! [-o<
    дам.. и аз така мисля, трябва да поговориш сериозно с него..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си