.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

uihdwoug
    Guest

vinagi mi se e iskalo...

mn pati mi se e iskalo da ti izneverq no ne sam go naprabil za6toto te obi4am! kak 6te reagirate na tva izkazvane?? ;(

prodali sa mu nekachestvena treva ili e piinnall povechko ili nqkoi go e udaril po glavata ili se pravi na interesen ili namekva neshto...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

м не разбрах как така твърди че те обича ама в същото време мн пъти му се е искало да ти изневерява нз как става тва
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Ти очакваш нещо положително, но няма да породи такива емоции.
    Не го използвай! Не е подходящо.

По-скоро едно чисто - Обичам те! ще съврши много по-добра работа.
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Град
    Там, където е сърцето...
    Как ще реагирам ли ами: Ако ме обичаше, нямаше много пъти да ти се иска да ми изневериш !!!
    Ето така, защото когато човек обича някой не му се иска нещо с тоя и оня а само с него!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Бая бих се убидила.. това си е направо нагло признание... ужас направо...
    Кой нормален човек би искал да изневери на човека, когото обича?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

rghtfghth
    Guest
    epa pitai te go de,obi4al me toi. a az go odarih na rev iskalo mu se e ama go ne naprail...mi 4e az da se gramna li kat mn f mu se natiskat nz ve4e

Bix mu otvyrnala syshtoto no po kbsno bix mu kazala che vsyshtnost sbm go napravila no ne sbm mu kazala za da ne go obidq
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Супер фен Аватара на Barbie
    И к'во, медал ли очаква? Бих се разсърдила на подобно признание.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Бих го попитала как става така, че едновременно ме обича, пък искал да ми изневерява много пъти...И след това естествено каквато и лъжа да измисли или дори истината да каже (той си знае) - бих му се разсърдила много жестоко

Мега фен Аватара на koalka
    Много тъпо изказване, за което съм способна да не проговоря дълго време на дадения човек.Защо?Ами защото, въпреки че не го е направил го е поискал, което на мен ми стига, а и защо трябва да го казва.Ще разбера, че не е обича толкова много, ако е твърдял такова нещо.

Аз бих го превела така:
    Искало ми се е да изневеря, защото ти не ми даваш това от което имам нужда/с теб не е така, както ми се е искало, но не съм го правил, защото те обичам, държа на теб, уважавам те...

Ще й кажа: Ами да си изневерила, айдееее гледай си работата ма пача!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Хем иска да ти изневери,хем те обичала!?-да бе,едно от двете май е лъжа

Супер фен
    Значи,че дори да има супер мацки покрай него той обича само тебе и колкото и да го искушават няма да ти изневери!Как бих реагирала ли?Бих му казала "тогава майната ти,късаме!" =D>
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Бих скъсала веднага с него.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here

Re: vinagi mi se e iskalo...

[quote="uihdwoug"] mn pati mi se e iskalo da ti izneverq no ne sam go naprabil za6toto te obi4am! kak 6te reagirate na tva izkazvane?? ;([/quot

"oo mnogo ti blagodarq milo, che me obichash, no az veche te izprevarih s iznevqrata"
    ♥ ♥ ♥

Голям фен
    Град
    По света и у нас.

Re: vinagi mi se e iskalo...

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Цитирай Първоначално написано от uihdwoug
    mn pati mi se e iskalo da ti izneverq no ne sam go naprabil za6toto te obi4am! kak 6te reagirate na tva izkazvane?? ;(
    "oo mnogo ti blagodarq milo, che me obichash, no az veche te izprevarih s iznevqrata"

E тва е много добър отгов

mom4eto e imalo v predvid 4e mnogo puti e imal vuzmojnosta da go napravi no ne go e napravil za6toto te obi4a

spored mene e taka 6tot tva koeto ti kazva6 4e toi e kazal e super tupo
    nqkoi drug be6e kazal, 4e mom4eto ima v predvid 4e ne mu dava6 tova koeto iska i ti e namekval ne6to, a puk moje vuob6te da ne e iskal da ti izneverqva, prosto namekva

tva sa vuzmojnite varianti koito mi hrumvat
    po-dostoveren oba4e mi se vijda purviqt, 4e ne si go razbrala pravilno

Cicofilii
    Guest
    Na 4oeka mu se ebe drugo jensko. moe da iska da prasne nqkoq drua.pone ti goe kaal direktno u u4ite mesto da se prai na motika.

Dammm...Tva mi prili4a na prikrit namek zad koito vsu6nost se krie"Izneverih ti!" Qqq Go zareji!

Град
    Никъделенд
    Az li4no shte sum mnogo obidena.Mnogo sum revniva i da mi go kaje nqma da mu progovorq dulgo vreme..!
    Moje bi e ima v predvid, 4e kato mu se e otdavala vazmojnost mu se e priiskvalo da go napravi,da ti izneveri, no ne go e napravi zashtoto te obicha.
    Neznam ama priqtelq mi nikoga ne bi mi go kazal.Kolkogo gluposti mi e govoril, no tova se sumnqvam
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си